reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

DZięki, dzięki:-):-)Jeszcze was pomeczymy:-)
1.Kocyk
2.Zyczenia z Anglii
3,4 Moj tata
5.Wujek

reklama
Bodzinka zdjecia super.Imprezka widac pierwsza klasa a tak sie martwilas:-) Az zazdroszcze ze masz to juz za soba.Ja juz nie moge sie doczekac a to jeszcze ponad trzy tygodnie;-)

Tort piękny! Sama robiłaś czy zamawiałaś? Ja też chcę prostokątny a nie okrągły, jakoś łatwiej dzielić ;-) Na koniku Karolek wydaje się taki duży :szok: Hania na 100% by się z takiego bujaka złomotała :dry: Ma jeszcze problemy z siedzeniem bokiem na jeździku, czasem ją bujnie na bok aż strach pomyśleć co by było jakby się jeszcze bujał :szok:;-)
Zdjęcie rodzinki z torem - tylko w ramkę wstawić. Fajnie razem wyglądacie :tak: Widać, że bardzo się kochacie (nie czuje jak rymuję :dry:;-)).

Nineczka a to ci dobre rymy wychodza:-D:-D Poprosimy o jeszcze:tak:;-)
Bodzinka torcik naprawde pomyslowy.Ja jeszcze jakos nie mam pomyslu na torta:-(Widzialam juz kilka i nie umiem sie zdecydowac a sama nie upieke bo nie umiem.

Bodzinka super imprezka super zdjecia:tak: Najbardziej podoba mi się te ostatnie na którym Karolek patrzy na pusty blacik z minką :"jeszcze bym cosik przekąsił":-D
No kochaniutkie zostało8 dni! Dokładnie rok temu zastanawiałam się czy mi córcia sprawi prezent urodzinowy i zdecyduje się wyjścc jutro. :sorry2: Nie zdecydowała. Trzymała nas jeszcze 5 dni po terminie:dry:

cynamonka nie cygań laska z ciebie taka że hoho, ale nie chce cie martwic ale dziewczyn to ty od Kuby nie odgonisz:tak:;-):-)a wakacje sobie zafunduj należy ci sie:tak::tak:

Bodzinka imprezka musiała byc udana to widac, jubilat super, rodzice super, prezenty superto i imprezka superowa:-D:tak:Tocik fajny, zdjecia tez super:-)a na suwaczku fajnie wyglada 1 rok i dwa dni:-D

Sikoreczka to moja córcia ma urodziny tak jak ty:-Dbo my świętujemy jutro:tak::-D

reklama
Zuzanko kochana!
Przyjmuj dziś życzenia od samego rana!
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego,
a od mamy się domagaj tortu ogromnego!
Rośnij duża, bądż wesoła
Niech cię kochają wszyscy dookoła!
Bara dla ciebie też ogromne gratulacje! Roczek już za wami:-)
539hxas2.gif

Do góry