reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Inna super bryka:tak: Będzie Olinka królową szos;-):-p
Ja wiem ze Madzia dostanie od mojej mamy zestaw ciastoliny, a co od reszty to pojęcia nie mam:baffled: Ja sama nie wiem co jej kupic:sorry2: Zastanawiam się nad takim kompletem stoliczek+dwa krzesełka:tak: U mojej mamy jest i się mała super bawi:tak:

reklama
A autko takie mniej więcej jak te tutaj:
JEEP 2 kolory + pilot dla rodzica od ZiAndrzej (450039348) - Aukcje internetowe Allegro

BB_WIELKI JEEP PINK 2x6V NAPĘD 2 KOŁA 2 SILNIKI (456908731) - Aukcje internetowe Allegro

2-osobowy JEEP ! NAJWIEKSZY @ 2 silniki 30W ! (454337472) - Aukcje internetowe Allegro

najbardziej podoba mi się ten ostatni ale cena trochę :sorry2: nie bardzo :sorry2: no, ale zobaczymy czy się uda wszystkich przekonać do zrzuty i ile uzbieramy ;-):-D
COOOOLLLLL
Cholernie mi się te autka podobaja ale raz cena, dwa musiałąbym do tego garaż:-p:-p:-p:-p:-p
A o prezentach to ja nawet nie myśle....Na pewno chce książke dla Lolka a za kase od prababco zabawki drewniane.Potem zobacze co jeszcze...Pewnie nic...

Sikoreczka stolik i dwa krzesełka to super sprawa! Polecam, my zrobiliśmy Kubie kilka tygodni temu kącik, mamy małe mieszkanie i tutaj nie ma miejsca na osobny pokoik dla Kubcia ale po przemeblowaniu zmieścił się. Mimo że niewielkim kosztem (w sumie to tylko dekoracje i krzesełko, bo stolik mieliśmy taki i się nadał) ogromnie się cieszę, tak prawie jakby to był mój kącik - a Kubuś jak siadł na krzesełku tak siedzi na nim bawiąc się i jedząc :-)

Megusku ślicznie:tak::tak::tak::-D Naprawdę super to urządziliście:-) Moje dzieciaki mają swój pokoik więc spokojnie się zmieszczę;-) Wypatrzyłam własnie w biedronce taki zestaw drewnianych mebelków za 65 złotych:-) Więc nie jest za drogie a bardzo ładne:tak: I chyba się na to zdecydujemy:tak: Adrianek dostanie tory do hot weelsów (nie wiem jak się to pisze)

Megusku świetnie to urządziłaś....bardzo mi się podoba!!!
Inna polecam takie auto...Lilka ma też jeepa i szczerze mowiąc...czasami musimy miejsce garażowania omijać szerokim łukiem bo Lili od razu wsiada i by jechala. oczywiście z pedałami /gazu/ nie bardzo jest jeszcze zaprzyjaźniona więc pozostaje nam pilot. ale fajna sprawa...polecam dla rodziców którzy maja dużo czasu na łażenie za tym autem:-D

Megusku bardzo przytulne miejsce.
U nas w tym roku trzy imprezy dzień po dniu, ale tylko kawa i ciasto. Jeśli chodzi o prezenty, to u nas też stolik i 2 krzesełka od dziadków, od nas tablica z ikei, a od mojej siostry ciastolina. Moi rodzice kupują owoce i warzywa, bo Martyna dostała od brata kuchnię.

reklama
Och, faktycznie, mamy już 2-latka wśród listopadziątek :szok:

SARUNIU, wszystkiego co najlepsze, pociechy z rodziców i słoneczka każdego dnia
images

Do góry