reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

MARTUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)foteczki supcio no i jaka buzka zadowolona z prezentu:-)

reklama
serdeczne życzenia Martusiu. Dużo szczęścia, zdrówkai radości:-) wspaniałych zabaw i odkryć każdego dnia, dużo słonka i uśmiechu życzy Roszek z rodzicami

Martusi
raz jeszcze samych radości

A ja i Emilka już dziś życzymy jutrzejszym solenizantom

Jeremiemu i Roszkowi

samych słonecznych dni w życiu
i ....... raz dwa trzy... Sto lat Sto lat niech żyją żyją nam....

a my dziś obchodziliśmy urodziny Rochulca.
Trochę nam było przykro,że goście się nei zjawili, a teraz z perspetykwy stwierdzam,że było super:-D
Roch wyczuł,że coś jest na rzeczy, przede wszystkim, ze względu na obecność balona, torta i nasze podekscytowanie.;-)
Prezenty się poodbały, dmuchanie świeczki mniej.:-p
a na koniec śwętowania, gdy Roszko usiłował zdemontować nową zabawkę obejrzeliśmy z małżem film z porodu.:tak::-)
niesamowite przeżycie, wzruszenie. I tak oto mój mały syneczek skończył rok.:cool2:

Kasiulka masz film z porodu? Fajna pamiątka, jak patrzę z perspektywy......
mam:tak:
małż kręcił:blink: na porodówce i na sali operacyjnej i też on robił fotki:-)
Jak kręcił mnie w czasie skurczów to myślałam,że mu coś zrobię:-p, a teraz się cieszę,że sie uparł i nie odpuścił:tak:

reklama
wszystkiego najlepszego dla wszystkich małych styczniaczków Martusi, Roszka i Jeremiego, tylko szczęsliwych dni, tylko najlepszych na swiecie przyjaciól i tylko najfajniejszych prezentow zyczy Aga z Julcia
A Martusia widac, ze bardzo zadowolona z imprezy i prezentow:tak:

Do góry