reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

Dziewczynki przepraszam ze troche nie na temat, nie mogę obejrzec zdjeć które dodajecie.Pokazują mi sie tylko czerwone krzyżyki.I twk samo jest z moim zdjęciem które chciałam dodać-też mam czerwony kryżyk.Powiedzcie mi czy Wam się jakieś moje zdjęcie pokazuje???

reklama
Justynko- ja pod twoim suwaczkiem widzę ten krzyżyk i żadnego zdjęcia:no:nie mam pojęcia czemu tak jest, może Elżbietka pomoże, albo inny moderator, albo napisz wiadomość do admina. Ja np. nie widzę awatarków i to żadnych: ani swojego, ani waszych. Chyba też mam coś w ustawieniach nacudowane.

Xandii ja tylko nie widzę tych dodawanych zdjęć...nio i moich:((((
A mam prośbę napiszesz mi jak mogę się z Elżbietką albo z innym moderatorem skontaktować??

widzę, że teraz naszym moderatorem jest aniaslu. Kliknij na jej nick i zobaczysz jej profil do wglądu, po prawej stronie gdzieś w dole jest "wyślij prywatną wiadomość do użytkownika aniaslu" i otworzysz okno poczty. Dalej to tak jak z mailem:tak:

Zdjęcia zimprezki roczkowej..mam nadzieje ze sie pojawią
URL]

Justynka Tu na BB tego zdjęcia nie widać :no: Ale jak się kliknie na jego adres to się pokaże mimo wszystko :tak: Bardzo ładnie razem wyglądacie :-D Ale Klaudunia chyba nie bardzo chciała dmuchać tej świeczko, co? ;-):-D

Moze teraz się uda...
URL]

Moniu własnie sie zastanawiam dlaczego to sie nie otwiera.
A odnośnie dmuchania świeczki to wszyscy założyli czapeczki i Klaudusia zamiast dmuchać to patrzyła na wszystkich i się ze wszystkich śmiała.
Ale na tym zdjęciu ani nie dmucha ani się nie śmieje:-:)-p.

A może mi podpowiecie co zrobić zeby było widać zdjęcie

reklama
Do góry