Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a Adas jeszcze spal. My sobie wiec pogadalismy w spokoju, a maly dospal do czwartej. Reszta gosci przyszla zaraz potem i dzieki temu Adasiek mial doskonaly humor i bawil sie grzecznie. Tutaj w ogole przyjete jest ze sie okresla godziny przyjec od-do (nawet wesela maja okreslona godzine zakonczenia, hihi), wiec ja zaprosilam 15 do 19-tej. Ostatni goscie wyszli chwile po 20-tej, ale to akurat nie przeszkodzilo mi polozyc Adasia o normalnej porze spac.ELIZA ja bym się cieszyła jak by w pl taki zwyczaj zapraszania "od-do" był ;-) ale widzę, że w USA mimo tego "dziwnego" zwyczaju i tak goście samowolkę urządzają![]()
Masz racje, Makuc, hehe. Ale gwoli sprawiedliwosci dodam, ze to byl szef meza z "narzeczona", przyszli pozno i potem tylko oni troszke dluzej zostali. Mnie tam w niczym nie przeszkadzali. I tak w kuchni przy barze siedzieli z mezem... 
Będą tylko najbliżsi tak samo jak na chrzcinach. Teraz tylko zastanawiamy się nad godziną, albo 13 albo 16 i nie wiemy jak bedzie lepiej, no ale mamy troszke czasu jeszcze