• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zapmarta rozumię cie to strasznie cięzkie, nieprzyjemne i stresujące. Ja powiedziałam to z uśmiechem i postawą, ze bardzo sie ciesze a nie przepraszam ale jestem w ciąży moja wina.Nie mieli innego wyjścia jak cieszyc sie ze mna

reklama
wiem a ja taka jestem, że "przepraszam, że żyję". Może dlatego, ze muszę pracować i wracać zaraz po macierzyńskim.

a z tymi owocami to widzę wszędzie takie ceny. W środę były po 3 zł za kg, ale wymyśliłam, że kupię w sobotę i zamroże i dupa.

maran-atha

Napisz mi proszę czy ty też miałaś takie same bóle jajników na początku ciąży ? Mnie to jakoś nie pokoi.

jadzia miałam bóle, ale nie jakoś strasznie dokuczliwe raczej normalne... jakby kłucie, ale z tego co sie orientuje to takie bóle na początku są normą...

zapmarta witaj :)
mary no to przynajmniej wiesz na czym stoisz... a nastepny cykl będzie już Wasz :)

u mnie... szkoda gadać...

zapmarta a ja tez zawsze taka byłam a teraz pomyslałam sobie starczy, cieszę się z tej dzidzi i nie będę za nic czuła sie winna. Kazdy z nich ma dzieci i się z tego cieszy. Trzymam za ciebie kciuki kochana, nie daj się systemowi. Ja tez musze po maciezyńskim wracać jeżeli chcę pracowac ale teraz na szczęście nie musze.
maran co sie dzieje, znów padasz kochana?
agnieszka hej, pewnie opalona jestes po takim dniu na dworze?

Maranka, witaj, myślałam o tobie jak nocki czy Ala już lepiej śpi ?Karolowi wychodzą teraz dwie dolne trójki, ale o dziwo jest spokój.

wisieńka, masz rację, gorzej to wcielić w życie, ale jestem dobrej myśli. L4 dopiero od października.

Mary, witam cię na tym wątku nie było okazji, bo jak ja wchodziłam to ty byłaś wylogowana.( Mary to lutówka 2009 więc mi znana). Mam nadzieję, że będziesz mamą w marcu. Fajne babeczki się szykują na marzec, więc jak wypali to będziesz w doborowym towarzystwie.

wisieńka, a tobie na kiedy termin teraz wychodzi, pewnie już luty ?

agnieszka zmeczenie, zeby Ali jej bunt 2latka... i jeszcze problemy z siostrą mojego mężusia,która przyjechała tu do pracy na wakacje mąż jej wszystko załatwił, pieniądze pożyczył a ona nie chce już pracować "bo jej cięzko i źle sie tu czuje" i wraca 8 lipca do Polski i złość ma jeszcze na mojego męża, że ten jej powiedział, że ma długi w stosunku do niego i mówi, że on zwykły żyd jest a nie rodzina... bo jej wyliczył co jest mu winna... a to tylko pożyczone pieniądze bo za jedzenie itp nic jej nie liczymy...czasem to słów brak, ale nie wazne!
Mój Mężuś własnie poszedł do pracy na nocke wiec ja z Alą same zostałyśmy na noc... mam otwarte okno bo gorąco u nas jak cholera a tu jakieś nienormalne murzyny drą mordy i sie kłócą i zaraz mi jeszcze dziecko obudzą... wrrrrr...

zapmarta no u nas piatki wychodzą, ale jest najgorzej ze wszystkich dotąd wychodzących zęboli...

Ostatnia edycja:
tacy są ludzie, wszystko im się należy. Dobrze zrobił twój mąż, jak nie przemyślała swojej decyzji to niech płaci teraz.

spadam spać, buziaki i papatki.

witaj zapmarta:-)

maran-atha no niestety z rodzinka to najlepiej na zdjęciach się wychodzi:rolleyes2:

no i dobranoc zapmarta :-)

maran kurcze 5 już :szok: ja muszę mojej pooglądać bo coś mi ostatnio w nocy płacze przez sen:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
dobrej nocki Martuśka i wszystkie idące już spać ja też bede sie zbierać, ale wpierw prysznic jeszcze musze zaliczyć, wiec jak wróce to może zajrze jeszcze... a jeśli nie to do napisania jutro...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry