maryla86
Fanka BB :)
w sumie ja też mam regularne i powinien być we wtorek rano ew w pon w nocy (zawsze tak przychodzi) wiec rozważniej było by poczekać zobaczymy czy wygra rozum czy hormonyMarylka- ja chyba poczekam na @ bo mam cykle jak w zegarku od 4 miesiecy (odkad odstawilam tabl) co 29 dniwiec jak w poniedzialek nie dostane to we wtorek rano testuje... ale nie licze na zadna niespodzianke... czuje, ze @ przyjdzie... choc jak czytalam (bo juz nie pamietam jak to jest) to objawy sa bardzo podobne do ciazy....
Sol, mama- witajcie!![]()
Sol... straszna ta historia z Twoja kolezankatotalna zalamka... nie dziwie sie ze dziewczyna nie moze z tego wyjsc...
a jesli chodzi o Ciebie to juz 11 tydzien.. szok jak ten czas lecino i super, ze wszystko ok!!!!! i oby tak dalej! a jak nudnosci??? juz ustapily??
no jak dla mnie ten wózek ma jedną zalete waga i same wady ja 2 sprzedałam je tylko jedna pani strasznie sobie chwali a druga jeszcze nie urodziła ale mi sie on nie podoba np małe koła z przodu a u mnie by sie nie dało nim jeździć i ja bym go nie kupiła ale dla mnie z kolei waga nie jest wcale taka ważna i jak narazie moim faworytem jest tako jumper xmaryla - mimo wszystko mam nadzieję że znajdzie się jakiś szejkA ja zmieniam zdanie odnośnie wózka jak baba w ciąży
Koleżanka kupiła sobie to espiro i jak je obejrzałyśmy sobie dokładnie to wcale nie jest takie extra
I teraz mam konflikt interesów - wózek fajny a lekki
Bo takiego nie ma :-( Może do stycznia coś się na rynku pojawi
maggy - a czasem mnie zmuli bo młodzieży coś nie podpasuje ale ogólnie spoko - tylko ta pogoda usypia i jakoś tak osłabia :-(
A ja zmieniam zdanie odnośnie wózka jak baba w ciąży
I teraz mam konflikt interesów - wózek fajny a lekki 

a że babeczka z przodu siedziała to mnie nie widziała - jak małż warknął to się odwróciła i mówi "jezu - czego pani nic nie mówi - niech pani sobie usiądzie" to był jedyny przypadek na całe 9 miechów