• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
FUTRZAKOWA- fajny avatarek:))

A ja mająć takie objawy stwierdzilam,ze jesli faktycznie by sie udalo to zadzwonilam do ginek-umowilam sie na 27 lipca(w moje urodziny) to bedzie 5 tyg po owulce a ewentualny 7 tydz.ciązy. i mam termin zaklepany na 8 rano a jak zadzwonilam to mi mowi,ze 10 sierpnia....ale sie poudzielalam i dalo rade mnie dopchac-tam rejestruje taka dziwna babka i jej trzeba 3 razy mowic a ja dostalam recepte na Luteine i musze byc tak jak mi powiedzial czyli 2 tyg po pozytywnym tescie czyli-27ipca i tak mam!!no to teraz oby test byl pozytywny:)
odwolac zawsze mozna:)

reklama
futrzakowa - to nie jest bobo-test - wiem bo robiłam kilka razy i poznaje ;-)

bunia - rozumiem - sciskam mocno i trzymam kciuki żeby sie niepostrzeżenie udało - mam taka koleżanke - starali sie 10 lat - leczyli na wszystkie sposoby - i w koncu sie poddali wyjechali do Irlandii i po kilku miesiacach zaszła w ciaże a dziś ma juz dwóch synów &&&&&&&&&&&&&& żeby i u ciebie tak było tzn nie za 10 lat tylko jak odpuscicie

mama za ciebie też mocno kciukam &&&&&&&&&&&&&&& :tak:

futrzakowa to Acon test od 10mlU/ml czyli taki bardziej czuły.
mama jak się nie uda jak się uda :-)
Ja trzymam kciuki za wszystkie i za siebie też żeby ta @ nie przylazła.
I będziemy marcówkami :tak:

Futrzakowa avatarek boski :)

Marcepanek gratuluje :P zrob jeszcze dla pewnosci badanie krwi.

Mama ja tez trzymama &&&&&&& :)

Bunia tule Cie mocno, czasami sa takie dni...

A my zaczynamy staranka niedlugo i jak bede miala plodne dni S jedzie na tydzien w delagacje do Papua New Guinea :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czekam juz na mmsa od Marcepanka :-) zaraz oblukamy teścik.
W ogóle to się zastanawiam-wczoraj tak miałam gorzko w ustah pół dnia, leci ze mnie nie wiem co-masa płynów ;-) boli bodbrzusze-a dziś mi moja ulubiona czerwona herbatka nie smakuje-jakby posłodzona była-fuuuuuuuuuuj
no cos mi tu podejrzane jest :):)
o kurcze ale napięcie marcepanek wprowadziłaś ;-) to czekamy na fotkę

wiecie co a chaiałam wam cos o kwasie foliowym napisac albo raczej zapytać - mój gin uważa ze to pic na wode fotomontaż - że podobno taki kwas foliowy w postaci sztucznej- farmakologicznej w ogóle sie nie wchłania - owszem jest super ale wchłania sie i przedostaje do płodu tylko jak jest w postaci naturalnej - słysząła któras z was cos takiego - ja sie pierwszy raz spotykam ale z drugiej strony tez pierwszy raz mam do czynienia z tak mądrym ginekologiem

sama nie wiem co o tym myslec hmmm ... ale brac chyba nie zaszkodzi
ja gdzieś czytała że jest przereklamoany i w niektórych krajach go wycofują ale nie pamietam o co dokładnie chodziło a niechcem zmyślac :)

FUTRZAKOWA- fajny avatarek:))

A ja mająć takie objawy stwierdzilam,ze jesli faktycznie by sie udalo to zadzwonilam do ginek-umowilam sie na 27 lipca(w moje urodziny) to bedzie 5 tyg po owulce a ewentualny 7 tydz.ciązy. i mam termin zaklepany na 8 rano a jak zadzwonilam to mi mowi,ze 10 sierpnia....ale sie poudzielalam i dalo rade mnie dopchac-tam rejestruje taka dziwna babka i jej trzeba 3 razy mowic a ja dostalam recepte na Luteine i musze byc tak jak mi powiedzial czyli 2 tyg po pozytywnym tescie czyli-27ipca i tak mam!!no to teraz oby test byl pozytywny:)
odwolac zawsze mozna:)
no i superowo :) będzie dobrze zobaczysz :)

buniu mój tez z psami gada tylko ze on im albo dokucza albo sie z nimi kuci jak idziemy do pracy :( ehhhhhh idzie i tak mówi do psa no biegnij biegnij (pies biega) a ptem haha ale głupi jestes i co sie cieszysz no co tez byś taki szedł do pracy i takie tam :)

kurka deszcze przestał padac ale klientów nadal brak :(

Hmmm spróbuje go dodać teraz do siebie. Wciąż nie wierze ,ale mam nadzieję której życzę wam starającym się.
buniu z całego serducha bardzo pragnę żeby Ci się udało. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jak my tu zadziałamy to okaże się że bliźniaki Ci zrobimy :-DZobacz załącznik 262193

reklama
Jestem znowu:))

Marcepanek - GRATULACJE!!!! To teraz leć na betkę albo poczekaj jeszcze troche i zrób nowy test ale jak dla mnie to będziesz marcóweczka:)))

Mama za Ciebie też trzymam kciuki:)

Jaewa - a może Ci się płodne przesuną i się załapiecie:))

Bunia tule mocnoo:zawstydzona/y:

Marylka szejka dzis życzę!!

No a ja uciekam do moich "kochanych" książek:(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry