reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- no na weekend ma przyjechac moja siostra ,ale szkoda ze Tom musi jutro isc do pracy:sorry2:a za zaproszenie dziekuje,juz sie pakujemy:tak:;-)

SOL- hejka:tak:a u nas widzisz przedszkole zamkniete:sorry2:

IWONKA miala testowac z tego co pamietam i co nie odezwala sie:no::sorry2:

BURZA77- witamy i rozgość sie!!zycze owocnych staran-tu jest wiele lasek po 30 ja tez:))

Ostatnia edycja:
reklama
mama to rodzinny weekend się zapowiada,pogoda ma być super:tak:.a ja się zastanawiam czy jechać z M...M biegnie maraton z Bydgoszczy go Torunia w niedziele i niby sobie zamówiliśmy domek pod Bydgoszczą nad jeziorem koroniewskim od jutra.tym razem wyjazd z Alą:tak:,a ona mi w nocy znów kaszlała:-(
burza 77 witaj i rozgość się:tak::-)

dziękuję za przyjęcie .:-D.
mama-ja mam już nawet trójkię za sobą , i zastanawiam się tak po cichu czy aby to nie za późno na maluszka ;-)

Cześć Kochane;-)

Przepraszam, że dopiero teraz sie odezwałam, ale spałam dzisiaj prawie do 12:zawstydzona/y: bo nie mogłam spać w nocy... A później to kąpiel i śniadanie i tak zeszło...
Oczywiście testowałam i jedna kreska:-( Także chyba nici z tego:zawstydzona/y: Tempka nie spada.... No nic, następny cykl przede mną i trzeba dalej walczyć:tak:
nagapalma cuż moge powiedzieć....bardzo mi przykro Kochana:-(

Oczywiście bardzo, ale to bardzo dziekuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :))))))))))

Witam nowe dziewczyny na wątku :)))))))))))))))))))))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonka ... przykro, że 1 krecha ... ale póki temp w górze, nadzieja jest :-)

Ja zmykam, bo zaraz będziemy wyjeżdżać ... wracamy dopiero w niedzielę, więc miejcie litość i nie produkujcie za dużo :-p

Miłego weekendu życzę wszystkim, owocnych staranek i oczywiście mam nadzieję jakieś nowe fasolki zobaczyć w poniedziałek :-):-):-)

iwonka przykro mi:-(,ale póki @ nie przyszła,to wszystko jest możliwe:tak::-).a my tu od rana myślimy o Tobie:tak:
burza77 tu sporo kobitek po 30-tce,także myślę,że nigdy nie jest za późno na dziecko,jeśli się tego bardzo chce:tak::-)
jol miłego weekendu;)

NAGAPALMA,IWNKA- tule Was obie:sorry2:jeszcze sie uda,glowa do gory choc wiem ze ciezko,ale macie nas i my Was wspieramy jak umiemy....

BURZA77- prosze mi tu tak nie myslec ze po 30 to juz za pozno na maluszka:no:halo!!!!przeciez my mlode jestesmy i damy rade:tak::-):-):-)trzymam kciuki zeby @ nie przyszla;-)

BIBINKA- ja bym pojechala,tymbardziej jak macie juz kwatere:tak:przyda Wam sie rodzinny wyjazd a dla Ali kup sinecod albo supremin i w nocy masz po kaszlu:tak:i przyjemności a mąż bedzie czul Wasze wsparcie:tak:

mama ja to ostatnio jestem taka niezdecydowana,że szok:szok:,a wczoraj to taki nerw był,wrrrr:wściekła/y::wściekła/y:.niech ta @ przyjdzie,bo ręka noga:wściekła/y:.te wahania hormonalne mnie dobijają...

Ostatnia edycja:
Witam kobietki. Ja wlasnie otworzylam oczy, bo spalam po nocce, zjadlam obiadek i mam czas dla siebie. Dzis i jutro wolne, wiec cudownie...
eh, przedwczoraj wymiotowalam raz a 2 godziny wczesniej wzielam anty. moj mowi, zebym sie nie przejmowala a ja wciaz o tym mysle. Niby wesele tuz, tuz ale jednak chcialabym sie napic na swoim weselu... eeee moze w ciazy nie bede :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry