S
Sol
Gość
Wisieńka - GRATKI 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
i prosze-poczestuj sie czekoladką
;-)kochana ja Ci nie poradze bo nie jestem w Twojej sytuacji ale powiem tak ja też sie boje czy dam rade czy będzie mnie stać na pracownika i wogule ale stwierdziłam że co będzie to będzie i starań nie wstrzymuje - oj nie co ma być to będzie poradze sobie na pewno - tak postanowiła to musze dac radeDziewczyny a mnie jakos teraz naszło na smutki chyba z braku zajecia jak wiecie staram sie o zmiane pracy i nie wiem czy nie wstrzymac sie ze staraniamio dzidziusia z drugiej strony staramy sie juz jakis czas i nic znow kolejne jak zajde teraz tzn w nowej pracy nie wiem czy bede miała urlop macierzynski moze wybiegam zbyt w przyszłosc
nie wiem czy isc na całosc
i działac i liczyc bedzie co bedzie czy sie wstrzymac i poczekac az sytuacja mi sie unormuje w pracy jak wy o tym mysliscie please poradzcie mi
czy któras z Was ma taka sytuacje ?
Szczesliwa witaj i zdrowia życze zrob sobie syropek z cebuli jak dla niektórych paskudny ale skuteczny![]()
A NIE MÓWIŁAM ????? JA CAŁY CZAS MÓWIŁAM ŻE DWIE KRECHY I ŻE DZIDZIA NIEŚMIAŁAWitam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem![]()
Przyłączam się do serdecznych gratulacji :-):-)Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem![]()

Ale super! :-) Mam nadzieję, że też to wkrótce zobaczę na moim teście... Jeszcze raz gratulacje przyszłej mamie!to test wisieńki