reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WISIEŃKA NORMALNIE GRATULECJE!!!!!

A widzisz tak się martwiłaś brakiem @ a tu prosze taka niespodzianka:) Az miło poczytać:)

WISIENKA-gratuluje jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jutrzejszy test to tylko formalność:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

FLEUR- ja bym nie czekala,nigdy nie wiadomo,jak dlugo zejdzie i nie ma co czekac kochana;-)wszystk sie zawsze jaks uklada wiec i u Ciebie sie ulozy-wierze w to i tego Ci zycze!!!!!!!! i tule Cie w Twoich smutkach:sorry2:i prosze-poczestuj sie czekoladką:tak:;-)

Dziewczyny a mnie jakos teraz naszło na smutki chyba z braku zajecia jak wiecie staram sie o zmiane pracy i nie wiem czy nie wstrzymac sie ze staraniami :( o dzidziusia z drugiej strony staramy sie juz jakis czas i nic znow kolejne jak zajde teraz tzn w nowej pracy nie wiem czy bede miała urlop macierzynski moze wybiegam zbyt w przyszłosc :( nie wiem czy isc na całosc :) i działac i liczyc bedzie co bedzie czy sie wstrzymac i poczekac az sytuacja mi sie unormuje w pracy jak wy o tym mysliscie please poradzcie mi :( czy któras z Was ma taka sytuacje ?
Szczesliwa witaj i zdrowia życze zrob sobie syropek z cebuli jak dla niektórych paskudny ale skuteczny :)
kochana ja Ci nie poradze bo nie jestem w Twojej sytuacji ale powiem tak ja też sie boje czy dam rade czy będzie mnie stać na pracownika i wogule ale stwierdziłam że co będzie to będzie i starań nie wstrzymuje - oj nie co ma być to będzie poradze sobie na pewno - tak postanowiła to musze dac rade :)

Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D
A NIE MÓWIŁAM ????? JA CAŁY CZAS MÓWIŁAM ŻE DWIE KRECHY I ŻE DZIDZIA NIEŚMIAŁA :):) GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D
Przyłączam się do serdecznych gratulacji :-):-)

dzięki dziewczyny ja po prostu nie wierzę. I nie wiem co robic dalej z dupkiem. Czy brac czy nie?Nie wiem po prostu co mam pisać jestem taka zakręcona. Dzis od rana latałam jak nakręcona z tym remontem. I to nie ranne siuski. Z uprzejmości mamy i sol zobaczycie fotkę bo ja nie mam u taty kabla.

Szczęśliwa a Ty nam tu szybko zdrowiej ;-)

wisieńko ten dupak jest na podtrzymanie więc nie zaszkodzi ale leć jak najszybciej do gina
tylko nie tego co poprzednio bo tamta chyba kupiła sobie papierek :wściekła/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry