reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzięki dziewczyny ja po prostu nie wierzę. I nie wiem co robic dalej z dupkiem. Czy brac czy nie?Nie wiem po prostu co mam pisać jestem taka zakręcona. Dzis od rana latałam jak nakręcona z tym remontem. I to nie ranne siuski. Z uprzejmości mamy i sol zobaczycie fotkę bo ja nie mam u taty kabla.

2 wyrazne krechy nie ma mowy o pomylace:no:;-);-);-);-);-)bedziesz miala dzidziusia:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a duphaston bierz jak najbardziej-ja tez bralam przy Zuzi ,on pomaga w podtrzymaniu ciazy,gdyby Cie brzuszek bolal to wez no-spa;-):-)Pol przeszczesliwy pewnie!!!!nic nie dzwigaj a remont nadzoruj palcem -nic nie noś

i one pojawiły się po prostu momentalnie. Cieszę sie tak barzo. Trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&żeby wszystko było dobrze i zeby jutrzejszy wyszedł tak samo!!!!
mama Pol szaleje, juz mi karze sie oszczędzać na maksa i ja tylko nadzoruję.

Kurcze ależ ten tydzień sie miło kończy:) Zaczął się tez o ile pamiętam pozytywnym teścikiem:) Oby tak dalej:)

Wisieńko dwie piękne kreseczki to napewno nie pomyłka tylko dzidzia:):) teraz wiesz remont tylko nadzorowany zadnego dzwigania kochana ......
jejku ale sie ciesze:)
Iwonko- kochana staram sie szybko zdrowiec ale choroba nie chce sobie pójść .......

WISIEŃKA- Lorelain i Kasiewie,Kinga i Ewcia3004- BAAAAAAAARDZO Ci gratulują:tak::tak::tak::tak::tak:

MONIA- masz racje-tydzien sie dobrze zacząl i dobrze sie konczy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

SZCZESLIWA- kurcze z tego wszystkiego sie z Toba nie przywitalam-cześć kochana i kuruj sie ,choc pamietam ,ze jak z Zuza mnie chwycilo przeziebienie to 1,5 m-ca mnie trzymalo:dry::dry::dry:ściskam Cie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry