Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale były burze w całej Polsce i może dotrzeć za kilka dni
A dwa mms dostałam takie same a z opóźnieniem dostałam sms-a z informacją

A mięso niech sobie weźmie do pracy - ja sosik tylko zajumam 
pieknie grube dwie krechyto test wisieńki
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocnoNo musiałam wlecieć na kompa jak tylko dostalam smsa od mamy ! ... szok! Wiesieńka ogromniaste gratulacje !!!
Takie dwie tłuste krechy jak nic, będziesz mieć swojego wymarzone malutkie baby
ja uciekam bo ja mam byc kurde za pół godziny u klienta... trzymajcie kciuki żebym sprzedała mieszkanie :-);-)
bardzo się cieszę, że jednak się udało. widocznie owu była dość późno, skoro ani testy nie wychodziły, ani ginka nic jeszcze nie widziała. ale numer!! jeszcze raz gratuluję 
no to uciekam na Majkę.
Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem![]()