reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- no oby:tak:

SOL- w drugim sms'ie napisalam ze to Wisieńki:tak:;-):-)odpisalam czy we wczesniejszym poscie ,ze sms'a nie dostalam:no:wiesz ,ze ja zawsze odpisuje:tak:a co tam??

reklama
mama - to nie wiem co się stało - wczoraj dostałam potwierdzenie że doszedł :dry: ale były burze w całej Polsce i może dotrzeć za kilka dni :-p A dwa mms dostałam takie same a z opóźnieniem dostałam sms-a z informacją :-p
Szczęśliwa - żeby się dało nie dźwigać to było super :sorry:

Spadam coś podjeść bo zrobiłam małżowi kieszonki z kurczaka z serem i sosem czosnkowym na obiad i do pracy więc idę mu podkraść trochę sosiku i dwie kromki chlebka bo pyszne jest :-p A mięso niech sobie weźmie do pracy - ja sosik tylko zajumam :-p

mama - dzięki ci kochana za tą rozmowę - uspokoiłaś mnie pod wieloma względami - a co ma być to będzie i już :tak::tak:

Wisienka jak tam pierwszy szok minął ??

czemu mi buźki nie działają :(

to test wisieńki
pieknie grube dwie krechy :):):):):) bosko :):):)

No musiałam wlecieć na kompa jak tylko dostalam smsa od mamy ! ... szok! Wiesieńka ogromniaste gratulacje !!!

Takie dwie tłuste krechy jak nic, będziesz mieć swojego wymarzone malutkie baby :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja uciekam bo ja mam byc kurde za pół godziny u klienta... trzymajcie kciuki żebym sprzedała mieszkanie :-);-)
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno :):):

wisienka gratuluję!!!!!!!! ale ci się pozytywnie zakręciło!!! tyle czasu czekałaś na @, testy robiłaś i nic, a tu taka niespodziewanka!!! ale super :-D :tak: bardzo się cieszę, że jednak się udało. widocznie owu była dość późno, skoro ani testy nie wychodziły, ani ginka nic jeszcze nie widziała. ale numer!! jeszcze raz gratuluję :-D

wymęczona jestem tym malowaniem bramy. zjadłam loda i trochę mocy wróciło :-)

kurcze. co wpadnę, to się cisza robi :dry: no to uciekam na Majkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wisieńka GRATULACJE!! :) ale niespodzianka no :))) czekałaś na @ a tu już fasolkę nosiłaś pod sercem! :) ciesze się. Pozdrawiam

Ja już jestem :) ... rezygnuje z tej roboty :-)... znowu będę mogla z wami długo siedzieć ;-)... tamta w ccc byłaby dopiero od 1 lipca :happy2:

reklama
Witam dziewczyny. Wiadomośc specjalna Mam 2 krechy:-):-):-):-)
Nie wiem jak to się stało, nie wiem o co chodzi jeszcze nie wierzę jeszcze jestem w szoku. dziwnie się czułam. Myslałam. że po dupku i Pol jechał na zakupy to powiedziałam mu kup test w rosmanie. jak wrocił to chcialo mi się siusiu i zrobiłam. To był szok:-)Są grubaśne! Mam nadzieję, ze to nie pomyłka. Jutro powtórzę.:-):-)W poniedziałek zrobię betę.A miałma wczoraj zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkiem:-D:-D:-D:-D

WISIENKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az mam lzy w oczach ze szczescia!!!!!!!!!!!!!kochana!!!!!!!!!!!!!! gratuluje z calego serca!!!!!!!!!! tyle czasu nie wiadomo bylo co sie dzieje a tu JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO WSPANIALA WIADOMOSC!!!!!!!! TERAZ DBAJ O SIEBIE :D jeju... ale sie ciesze :D :D :D :D :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry