reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Właśnie porobiłam porządki na stronie i mamy więcej zafasolkowanych niż testujących :-D

Sol- to super wiadomosc :D oby tak dalej :D ja na razie czekam na @.. juz czuje, ze sie zbliza do mnie wielkimi krokami..
akurat jak mam dlugi weekend....ech...

Lorelain- ja tez bym sobie zjadla takie truskawki.. pychota..
a dlaczego rzucilas prace? ja chyba nie za bardzo w temacie.. i jak z tym mieszkaniem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o ja pierdziu:szok::szok::szok::szok::szok:
Ale wiadomosc tutaj jak mnie nie bylo:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
REWELACJA Wisieńka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie od lekarza wrcilam, mam cale gardlo zaropiale, ledwo mowie, prawie mnie nie slychac..
powiedzialam ze moge byc w ciazy wiec miala na to wzglad przy lekach...
Ide sie polozyc bo zimno mi, do lekarza jechalam w 2ch bluzach a ludzie w koszulkach....

cześć wszystkim próbowałam was nadrobić ufff , ale jakoś rady nie daję , mężulka jeszcze nie ma i licho wie kiedy będzie , córcia goni po dworze a ja bidulka sama , więc komp włączyłam ... i witam się z wami . u mnie jakoś ciążowo się nie czuję test właśnie zakupiony i korci :-D.

WISIENKO !!!! Ogromnie GRATULUJĘ !!!
Ależ niespodzianka , jestem strasznie szczęśliwa,że Wam się udało !!!!

Miałam nadzieję ,że będziesz ze mną na ciążowym i udało się .... cudownie !!!!

witam sie ponownie:tak:;-)i powiem Wam coś niedlugo bedzie kolejna mega wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KOLEJNA????? wow!!!!! no to pieknie :D to czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DSC00475.JPG
DSC00475.JPG

Uploaded with ImageShack.us

kurka siwa nic z tego nie rozumiem wiecie - jestem w mega szoku:szok::szok:

dodatm tylko ze T to kreska testowa( ciążowa) a C kontrolna :tak:

Ostatnia edycja:
MAGGY,KINGA,SYLVI- witajcie:tak:;-)
MAGGY- no nastepna:tak:i pewnie za chwile sie ujawni;-):cool2:

sorbus-ja rozumiem-bedziesz miala dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratuluje

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sorbek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to pieknie sie weekend zaczyna :D
gratulacje kochana.... no chyba chcecie, zebym sie dzisiaj poplakala ze szczescia :D bosko!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogromnie sie ciesze :D ale szok!!!!!!!!!!!!! :D D :D :D :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry