reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dzięki kochana jeszcze raz za wszystko :tak: i czekam na ciebie - buziole przesyłam i fluidków mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maggy
dzięki - ale jeszcze to do mnie nie dociera - przecież ja miałam się leczyć myślałam ze nie mam owulacji - mam mętlik w głowie

reklama
Sorbus- bo trzeba sie wyluzowac :D ale czad :D normalnie tak sie ciesze, ze chyba az @ nie dostane :D ahhaahaa
naprawde mega gratulacje!!! i pieknie weekend sie zapowiada, co? :D

mama- witaj :) to co? my nastepne, prawda? :D

sorbuś - Gratulacje :-D

Wisieńka, sorbuś to pisać mi na kiedy termin macie to suwaki wstawiamy :-D

SORBUS- no dziekuje Ci slonko za fluidki-nalapalam:tak:a reszta dziele sie z dziewczynami;-)pozmieniaj sobie suwaczki:tak::-)

MAGGY- ja tez sie chyba poplacze:tak::tak::tak:bardz sie ciesze,ze dziewczynm sie udalo:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-Dnam tez sie uda!!!

Sylvi ja byłam u gina jeszcze 9 dni temu i nic nie widział test zrobiłam ot tak sobie włąściwie nie wiem czemu - chyba mnie Wisienka zainspirowała - i pierwsze co mi przyszło do głowy ze to estrogen albo luteina zmieniły wynik bo skąd co jak - w ogóle do mnie nie dociera

O matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: Co za niesamowite wiadomości!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D Wisienka, Sorbuś GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wisienka, a nie mówiłam?????? :-D:-D:-D:-D Nawet pisałam dziewczynom, że to dzidziuś, na przykładzie mojej siostry:)))))))) Gratuluję raz jeszcze:-):-):-)

mama - proszę nie płakać tylko za 10 dni się swoim pochwalić :tak: A jak nie za 10 to za 38 :tak: Dzięki za sms-ka ale jak widzisz jakoś mi Karola pozwala żyć :-p
sorbuś - nie przejmuj się - do mnie jeszcze nie dociera że w ciąży jestem :-p Mąż mnie sukcesywnie musi uświadamiać :-p

reklama
sorbus ....takie niespodzianki są najwspanialsze w życiu :)... dobrze ,że się Wisienką zainspirowałaś
Kiedy miałaś ostatnią @???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry