reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mała - super z tą różą!!!! :D
pomysłowy Wariat, nie ma co :)

bunia - ja pojechałam w tym semestrze, zdałam 4 egz w zerówkach i teraz do 15 mam luz ^^

Bunia to miłej nauki zyczę:))

malapralinka to widzę że masz w domu tak jak ja:) Ja tez od papierków jestem:) Naszczęście mężuś trochę tez sam pozałatwia np z samochodami, ale w większości to ja:))

Truskawki.... ale mi narobiłyście ochoty!! Ja uwielbiam takie te pierwsze... a potem jak sa słodkie to koktajl z mlekiem... Jeszcze nie jadłam bo ceny straszne ale mam na wsi to jak tylko dojrzeją to sobie odbiję:)

malapralinka znajomy mi mówił, że jego znajomego dziewczyna nagle coś ją wzięło, mdłości czy coś.... pojechała do szpitala i okazało się, że rodzi :szok::szok::szok::-D:-D:-D i mówił, ze nie wiedzieli o ciąży.. okres miała normalnie i sama w sobie była otyła, więc brzucha też za bardzo nie było widac. Szok :-D:-D:-D

Ja pojadę i kupię Wam te truskawki po 4 zety i wyślę każdej kurierem :D

Masakra jakas, i szok bo nie masz jak sie przgptpwac na dziecko...

Teraz wlasnie ogladam ten program...
Przewaznie wlasnie sa otyle, a teraz jest szczuplutka, mowila ze tla najpierw 2 kilo, potem znowu kilo ale zwalala na to ze jadla na miescie i przytyla z niezdrowego jedzenia...

Kiedys babeczka urodzila w domu, byl z nia tlko jej dzieci, najstarzy syn odcial pepowine...
W glowie mi sie takie rzeczy nie mieszcza...

Dzień dobry kochane :) śledze was prawie od 9 ale tu klient tu znowu ktoś i tak nadrabiałam troszke a jak przyszło co do czego to zapomniałam co komu mam odpisać :(:(

no u mnie w domu też ja od papierków jestem a K nawet nie wie jakie w jakich kwotach mamy rachunki :)

josephine jestem jestem :)

a co do ciąż znajoma mi wczoraj powiedziała że w ciąży przytyła 40 kg:szok:

reklama
Badylinka tu wszędzie powodzie to nie wiem czy dojedziesz po truskawki :-:)-:)-( wyślę CI :-D:-D:-D tak będzie łatwiej
Agnieszka ja też nie rozumiem jak tak można sobie nie zdawac sprawy i w ogole nic a nic nie czuc, że jest się w ciąży.
A u mnie od rachunków będzie Mój raczej ;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry