reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc Kochane :) Ja dopiero wstałam a co :):):)
Pogoda u nas piekna :) Po wczorajszym spacerku jak wróciłam do domku to miałam wrażenie ze przebiegłam maraton :p
Byliśmy u przyszłego teścia nad stawem bo on to na rybki uwielbia chodzić jak sie tam walnęłam na trawce to żyć nie umierać :):)
w drodze powrotnej jak mnie złapała zachcianka na hamburgera to myślałam ze zwariuje ..... potem oglądaliśmy film "piła VI " mój ulubiony :):) i tak nam zleciała super niedziela :):) a co tam u was dziewczynki??

ale mialam wlasnie niespodzianke...
Mezus bl z piesiem na dworze i wrocil z.... paczkami:-D
rzed wczoraj dostalam piekna roze a dzisiaj cieplutkie paczki z mlekiem..

Witam się porannie - my już po lekarzu i Karola może jutro iść do przedszkola :tak: Co prawda antybiotyk ma do czwartku brać ale ze to prywatne przedszkole to mają uważać żeby małej nie przewiało i może chodzić :tak: I dobrze bo ja już po 4 dniach z nia świra dostaję :-p A jeszcze dzisiaj siedzę z nią sama bo M w pracy :dry:

Sol Hej. Mój kumpel zapisał się na to ratownictwo bo chce jeździć karetką. Czyli co G... mu to daje????:szok:
Wisienka - Obawiam się że tak - to wymóg ministerstwa zdrowia. Mój M też nad tym myślał i kilku chłopaków od niego z roboty poszło na to a potem klęli że kasę wyrzucili :sorry: Bo jeszcze 3 lata temu można było po tych studiach jeździć karetką a potem zmieniły się przepisy i ludzi szlag trafił.

josephine - Marylka pewnie po 10 się pokaże jak do pracy dotrze i się ogarnie :-D Zdrówka dla synka :tak:

mama - dziękujemy za kciuki :-D Karola osłuchowo czysto, nie reaguje bólowo na ucisk przy uszach :-)

Spadam na bazary po truskawki bo mam chcice :-p

Sprawdzać suwaczki swoje na stronie i jak którejś nie ma pisać do mnie szybciutko bo zaczynam za wami nie nadążać :-p

reklama
Czesc Aguś - dziekuje nioo suwaczki mkną jak nie powiem co:) a jeszcze niedawno kurde robiłam test boże jak to leci :):):)
A tak to co tam u Ciebie kochana??
lece zobaczć filmik:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry