reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia doskonale Cie rozumiem;-)

A cjeszcze lepij ze jak Jemu cos kupie to nie , nie fajne, do czsu az nie ubierze... Jak ubierze to najchetniej cal czas b w tym chodzil;-)

Zreszta moj Mezus to wieczny optymista...
Nawet teraz jak mowie o Bejbiku to mowie ze juz "zrobiony";-)

A wracajac do programu to rzeczywoscie strasznie wrzeszcza... Moze dlatego tez ze nib nie wiedza co sie z nimi dzieje... Sama nie wiem, nie rodzilam wiec nie znam tego bolu;-)

reklama
malapralinka, a mój chciałby ladnie wyglądac ale często nie chce to nic na siłe :-D:-D Załuję, że nie kupiłam sobie ostatnio jeszcze marynarskich butków, bo strasznie mi wpadły w oko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A teraz to muszę przycisnąc pasa, bo zostały wydatki związane z weselichem ;-);-);-)
A mi się wydaje, że te kobity to one tak pod kamerę krzyczą, bo słyszałam że da się nie krzyczec podczas porodu, przecież wszystko można przecierpiec a po co krzyczec i stresowac wszystkich wkoło skoro można to tłumic w sobie, nie wiem ;]

pysia - też fakt :)
ooooooooo jagodzianki!!!!!! o_O
matko ale Wy mi tu smaka robicie! :p

mała - no ok, ale kurcze mimo wszystko....... po co się tak drzeć? :p

juz jestem ,nie byl mnie gdzinke bo Mlodam wleciala na kawke a tu 5 stron...ale nadrobilam
[FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
k015.gif

pogadalysmy z Mlodam ze buzki nam sie nie zamykaly,ale musieli jechac bo d urzedu sie spiesza!!
[/FONT]

Ostatnia edycja:
U mnie od rachunków jest mój M bo zna lepiej język niż Ja.

marylka witaj i 3mam kciuki aby @ nie przyszła bo nie długo testujesz:)

Uciekam robić budyń:)))
hej kochana no ja tam sie ciążowo nie czuje wogóle to sie nie nastawiam no ale co ma byc to będzie :)

mama, salon masz piękny, taki elegancki. Tom się narobił, ale efekt powalający.

witaj Marylka, super że klienci przychodzą. A w dzień dziecka było ich więcej niż zwykle ???

ja mam właśnie świeże truskaweczki w pracy. Mama mi przywiozła i do tego jagodzianki !!!! dba o swoją wnusię lub wniusia :)
wiesz nie zauważyłam żeby było ich jakoś więcej może ciut ale nie za bardzo :) , dziś jak na razie to po takie pierdoły przychodza ale i pogoda gorsza bo strasznie wieje i jest duszno tak jakby przed burzą :(

a pamiętacie jak mówiłam że ide pierścionek w sobote wybierać ??? tak sie wkurzyłam że szok wchodze już mi sie oczy świecą a tam mi babka mówi że szefa nie ma bo na urlopie i do końca m-ce go nie będzie i nawet sobie wybrać nie moge :( i musze czekać najpierw miesiąc asz gościu wróci a potem drugi asz zrobi i dopiero w sierpniu dostane pierścionek pewnie :(:(:(:(:(:(:( na pocieszenie kupiłam sobie tunike :) ale to nie to samo :(:(:(

Kurcze wlasnie znalazlam u piesia - jak ja to mowie - kumpla:wściekła/y:
Czytaj kleszcza
Znowu kropelki trzeba kupic i chyba najwyzsza pora isc z nim do fryzjera:eek:
Znalazlam bestie przy glaskaniu, jak juz wzielam narzedzie zeby sie go pozbyc to musialam ostro szukac... Co za siersciuch..

MAryla a pierścionek z jakiej okazji? :-D
A ta tunika co Ewelinie się strasznie spodobała kiedyś jest zabójcza. Mam kolor lekki róż. Eh ten dekolt :] Bosko w niej wyglądam hehehe

mama05 - nooooo strasznie dziewczyny spamują :p

maryla - tunika też dobra sprawa :) trzymam kciuki za || i za brak @ !! &&&&&&&&&&

sorbuś witaj!
będzie dobrze :)
kiedy obierasz wyniki?

dzisiaj po 15 ale zadzwonie za niedługo moze juz bedzie to sie urwe na trochę bo mnie korci

kurka wodna nie nadażam za wami dzis :zawstydzona/y: pewnie dlatego ze taka zakręcona jestem przed tym wynikiem

Ostatnia edycja:
reklama
A ja miałam isc na solarę ale jakoś nie poszłam dziś, może jutro... pasowałoby się opalic troszkę przed tym wielkim dniem :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry