reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie i ja

Siedze przezd betka jak na szpilkach :zawstydzona/y:

Wczoraj bylismy w parku miniatur wrócilismy wieczorem i padłam na ryjek

mama super wyszedł salon bardzo m i sie podoba

Wisienka jak tam ??

Iwonka trzymam kciuki zrób test jeszcze raz a nawet kilka razy - wierz mi ze ja tez nic ale to nic nie czułam i kompletnie sie nie spodziewałam

nie nadrobiłam bo nie dam rady wybaczcie kochane - jak są jakies hiciory to po prosze o streszczenie

reklama
MONIA- bardzo przykre to co piszesz siostrzencu:-:)-:)-:)-(takie malenstwo...nawet nie mge sobie wybrazic co przechodze...

IWONKA- czekamy na wynik z Toba

ZAPMARTA- szkda ze niewyszl z ginek.ale mze jeszcze nic straconego...i czekamy do czwartku

ja wstawiam na kawke bo Ela(Mlodam) juz dzwonila ,ze za 10 min bedzie:tak::-)

Dziendoberek:-)

Agnieszka

Filmik rewelacyjny....
Wiecie, Wy juz macie dzieci wiec moze to inaczej, ale ja sobie nie potrafie wyobrazic jak to jest miec dziecko, zobaczyc kogos, kto powstal z naszej 2ki....

Ja dzisiaj nie poszlam do pracy, znowu ide do lekarza, wcale lepiej sie nie czuje przez ten weekend..

Widze u Was rzeczywiscie kolorowo sie zrobilo przez emotki;-)

Dziendoberek:-)

Agnieszka

Filmik rewelacyjny....
Wiecie, Wy juz macie dzieci wiec moze to inaczej, ale ja sobie nie potrafie wyobrazic jak to jest miec dziecko, zobaczyc kogos, kto powstal z naszej 2ki....

Ja dzisiaj nie poszlam do pracy, znowu ide do lekarza, wcale lepiej sie nie czuje przez ten weekend..

Widze u Was rzeczywiscie kolorowo sie zrobilo przez emotki;-)

Cieszę się że filmik zdobył zainteresowanie:)
Zdrówka życzę małapralinka,kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia.

Agusia
dziekuje bardzo;-)
Wczoraj mialam taka ochote na piwko - a ja na antybiotyku... Dzisiaj tutaj cztam a W tez o alkoholu:szok:
I potem jak tu nie pic;-)

Kurcze zainstalowalam te emotki, ale to tlko na explorera jest czy na inne przegladarki tez??
Bo mam google chrome i nic mi sie tu nie pojawilo...

Aaa, znalazlam juz..
"(...) Pasku narzędzi SweetIM obsługuje Explorer i FireFox..."

Szkoda

Ostatnia edycja:
dobranoc nika!
mam 23 lata, jestem studentką prawie ostatniego roku. Lubie musicale, horrory, anime. Czytam właściwie wszystko co mi wpadnie w ręce, to czego słucham zależy w zasadzie od mojego humoru :) jak mam chwilę czasu to tworzę kolczyki, ostatnio wróciłam do dziergania na szydełku. Nie wiem co jeszcze mogłabym dodać :D

normalnie jakbym o sobie czytała ;-) witaj i wpadaj często :-)

witam się dzisiaj z wami kawusiowo :-D

mama- super wam to wyszło!! teraz ten salon wygląda świetnie, o wiele lepiej niż poprzednio :tak: klasa :-D pozdrów młodam :-D

agnieszka- filmik faktycznie za serce chwycił :tak: a pozatym zdjęcia na blogu super :-)

monia- biedactwo ten dzidziuś. mam nadzieję, że będzie miał dużo siły i szybciutko wróci do zdrowia i pojedzie do domciu :tak:

bunia87 - a ja też ze Śląska jestem :-D

dziendoberek wszystkim, zapomniałam dodać że jestem nocny marek ale potem wstaje o dziwnych godzinach jak wszyscy już na nogach :p

WIELKIE GRATSY DLA ZAFASOLKOWANYCH!!!!!!!! ;* ;* ;*

Aga - współczuje @ :/ nienawidzę mieć okresu w taką pogodę bo jestem w ogóle nie do życia...

spóźnione ale miłego spotkania dla dziewczyn :)

a moje pytanie wczorajsze o temp nie wiem czy nie jest trochę nieaktualne bo termometr mi coś wczoraj strajkował... przy 36.53 - ok, 36.47 trochę mnie zdziwiło ale co to dla mnie, jak piknęło przy 36.05 to już mi szczena opadła a po 35.47 stwierdziłam że termometr ma chyba gorszy dzień i odpuściłam :p
zmierzyłam jak człowiek, rano po wstaniu i jest 36.76 a "dolna" 36.92 :>

miłego dnia drogie Panie!
może kawusie? Tosta? A może soku? ;)
526-2923.jpg

reklama
czesc wszystkim :)

u nas piekne slonce za oknem, tylko niestety maly mi cos zlapal : kaszel i katar wiec o 15 ide z nim do pediatry...
grr...a w srode bylam umowiona na szczepienie przed wyjazdem no i nici z tego, przelozymy

agnieszka : filmik super, oczywiscie sie wzruszylam! :)

mama: efekt remontu super! dobra robota!!! :)

a gdzie marylka? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry