reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tak nieśmiało na chwilkę się wproszę... co prawda nie staramy się o dziecko ale w tym cyklu było trochę przytulania bez zabezpieczenia więc jakby można prosić o trochę kciuków za 2 krechy to będę niezmiernie wdzięczna...
No to trzymam kciuki za 2 kreseczki:tak::tak:
Mykam spać bo oczka mi sie same zamykają:-)
DOBRANOC WSZYSTKIM!!!!

reklama
17/18 czerwca... cykle mam prawie regularne, między 33/35 dni więc jestem "na świeżo" po przytulankach tak naprawdę :)
tak jak pisałam, nie staramy się specjalnie o dzidziula ale jeśli już się zdarzyło że się nie zabezpieczyliśmy to nie obraziłabym się jeśli byłby tego efekt :)

17/18 czerwca... cykle mam prawie regularne, między 33/35 dni więc jestem "na świeżo" po przytulankach tak naprawdę :)
tak jak pisałam, nie staramy się specjalnie o dzidziula ale jeśli już się zdarzyło że się nie zabezpieczyliśmy to nie obraziłabym się jeśli byłby tego efekt :)

rozumiem:)
co ma być to będzie:)
Napisz nam coś o sobie aby było raźniej nam z Tobą pisać:)

Nika dobranoc:)kolorowych...:)

dobranoc nika!
mam 23 lata, jestem studentką prawie ostatniego roku. Lubie musicale, horrory, anime. Czytam właściwie wszystko co mi wpadnie w ręce, to czego słucham zależy w zasadzie od mojego humoru :) jak mam chwilę czasu to tworzę kolczyki, ostatnio wróciłam do dziergania na szydełku. Nie wiem co jeszcze mogłabym dodać :D

dobranoc nika!
mam 23 lata, jestem studentką prawie ostatniego roku. Lubie musicale, horrory, anime. Czytam właściwie wszystko co mi wpadnie w ręce, to czego słucham zależy w zasadzie od mojego humoru :) jak mam chwilę czasu to tworzę kolczyki, ostatnio wróciłam do dziergania na szydełku. Nie wiem co jeszcze mogłabym dodać :D

Miło nam:)
Zaglądaj do nas częściej i pisz śmiało:)

dziękuje :)
pewno będę ale nie wiem czy już od teraz żeby się nie nakręcić bo wiem jak to boli potem jak się okazuje że nic z tego...
na razie proszę o złapanie kciuków bo się przydadzą i pewno będę gdzieś krążyć ogólnie po forum :)

Ja właśnie wróciłam z wycieczki :-) Pojechaliśmy pod namioty nad morze:-)
mama super Wasz domek jest, naprawdę z klasą:tak:
Wisienko, trzymam kciuki za jak największą betę jutro i nowy suwaczek?;-)
Pozdrawiam Was wszystkie, ja lecę zaraz lulu:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry