reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witaj Kpi!:-)ale ten czas leci,juz niedługo będziesz tuluć swoją Natalkę:tak:.no i nareszcie jesteście na swoim,super:tak::-)

Hej Wisienka :) raz jeszcze ogromne gratulacje :):):):):):) ja na razie nie kupuje testu żeby czasem za szybko nie zrobić :) bo jak widac czasem nasze fasolinki są nieśmiałe :):):)

Wiśnia no coś w tym jest.... niby się nie planuje ale jak pojawia się promyk możliwości że może coś to się człowiek napala jak szczerbaty na suchary...
i widzę że fasolinek ma już ksywe :-D ugłaskaj Fistaszka od cioci Badylinki ^^

bibi, kpi - witam się osobiście jako nowa w tym wątku :) i nieśmiało proszę o kciuki za Aliena który mógłby być łaskaw się pojawić :p

a teraz idę się drzemnąć bo mnie coś łamie...
do potem! :)
błagam nie natrzaskajcie postów niewiadomoile!! :D

KPI23- witaj kochana!!! wiem jak to jest z tym strachem-na pocieszenie napisze,ze kazda tak ma....spakuj torbe i niech czeka i pamietaj ze musisz miec swierze badania -nie starsze niz miesiec i wynik z grupą krwi:tak:zagladaj jeszcze pki jestes w 1 kawalku:-D:-Dsciskam Cie

ISANA- musisz sobie kliknac np.pod postem BUNI na te byzki w pasku i tam trzeba zainstalowc program a dalej Ci nie pomoge bo mi to robil mąż bo ja ciemna masa komputerowa:sorry2:

WISIEŃKA-BARDZO PROSZE
[FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

Wisienko skoro miałaś dwa negatywne testy to skąd wiedziałaś ze to ciąza nie przesunięcie okresu? jakies objawy?
Testy robiłam w dzień @ i 4 dni po pierwszym, obydwa negatywne. Potem byłam u gina który przepisał mi duphaston na wywołanie @. Brałam dupka i@ nie było. Wcześniej jeszcze przed terminem @ czułam kłucie w jajniku, miałam wzdęcia i sutki mnie bolały. Potem to wszystko przeszła i tylko bolał mnie brzuch jak na@ a nawet mocniej. Teraz po dupku nic nie boli. Test zrobiłam tak zspontanicznie. Miałam zachcianki na truskawki ze smietana i szczypiorkirm i bolały mnie piersi ale nic takiego mocnego. To szczęście, ze wpadłam na zrobienie testu.:-)
kpi ty nasza wielka ciężarówko. Życzę ci lekkości do porodu i lekkiego porodu, odwagi kochana cóz, to nieuniknione, trzymam &&&&&&&&&&&&& i będę z tobą oddychać.
bibinka to dobrze , ze Alusia juz zdrowsza. Cieszę się bardzo, bo juz szkoda mi was było bidulki. Ja już zaczynam wierzyć. Czekam teraz aż dołączą do mnie wszystkie 30-tki, i wszystkie przed 30-tkowe oczywiście też:-)
Badylinko dziekuję i głaszczę :-)Wszystko będzie dobrze. Ja tez panikowałam i martwiłam sie bardzo. W końcu mam juz 34 lata. A udało nam się w pierwszym cyklu. Mestoda prosta od początku do końca co dwa dni przytulańce. Polecam.

mama
juz wróciliście?Szybciuto. Ja ciągle jadłabym rosół. Musze trochę zaraz ogarnąć mieszkanie bo mi troche odbiło i mam teraz zaległości
A ja sama to zainstalowałam ale nie wiem jak po prostu się pojawiły i mam!!!!

Ostatnia edycja:
badylinka witam i trzymam &&&&&&&:tak::-)

wisienka betka mówi prawdę,więc się ciesz kochana;))))))))).oby Ali szybko przeszło,bo się wykończę;/

reklama
Dziewczyny a ja zamiast sie cieszyć umieram ze strachu - przez ten cholerny estrogen który bralam na wywoałnie @ - a pisało na ulotce ze nie wolno - a testy negatywne i gin kur :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamiast kazac bete zrobić to mi przepisał od razu podam go do sądu jak mojemu dziecku coś bedzie - normalnie płakać mi się chce :-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry