reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no i jestem
Mala nie spi,bylamz nia na spacerku w ogrodzie,,ale taka duchota,ze szok,,dobrze,ze tu od pola zawiewa...
Jeszcze troszke z godzinke i znowu w kime pojdzie....a ja sie poopalam...

maggy loj wykup kiosk z kartkami,bo jak sie zzucimy z adresami;-)
wisienka jejku wspolczuje tego pakowania,,io wogole...
zanka powodzenia i dolaczam sie na nie dla @....
nagapalma az tyle,,ja dwa zrobilam i powiedzialam,ze wiecej nie,poki z dwa tyg @ sie nie sponi....no i nic do tej pory....
bunia a to dobre,,kumata kotka widze....powiedz jej zeby ci kurczaki na obiad znosila,hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bunia hehehehe dobre :-D:-D:-D:-D usmiałam się do lez

teraz to ja się też śmieję, ale wcześniej naprawdę myślałam, że tą pindę ogolę

zanka ja też dziołcha ze Śląska

ja się hajtałam 07.08.2008. miało byc 8, ale to byl piątek i ksiądz fuczał albo 6 (odkąd byliśmy razem), ale sala była zajęta na ten dzień, no ale w sumie lepiej, bo 7 to nasza ulubiona liczba.

ech.. to ja nie wiem com widziała na tym suwaku.. może mam jakieś schizy :-)
u Was też gorąc na maksa ????
my jeszcze w pracy nie mamy klimy, k o n i e c !!!!

bunia a skąd dokładnie ???????
ja się przyznałam... bo się obrażę lub strzelę focha jak nie napiszesz :p:p:p:p:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zanka u nas też gorko jak pierun:sorry2:

bunia - popłakałam sie ze smiechu, ale masz kocice madra - wiesz !:tak: Tyś tez ze sląska ?

zanka- nie pisz posta pod postem, tylko edytuj, bo ci sol łokrzyczy i da po gołej żici !!!!! ;-)

Ostatnia edycja:
Bunia no wcale Ci się nie dziwie :-D:-D:-D smrod był pewnie nie z tej ziemi....

Maggy to mówisz, ze oferujesz nam kartki? hmmmm ;-);-);-)

zanka po pierwsze primo- edytuj posty, żeby nie pisać jeden za drugim (taki regulamin i modek ma potem kupę roboty, żeby posty sklejać) a po drugie primo- wszystkie tu już wiedzą skąd jestem, wcale tego nie ukrywam jestem z Wodzisławia Śląskiego, a teraz mieszkam w Gorzycach- wioska niedaleko. tu wynajmujemy domek i mieszkamy z dala od rodziny. dlatego się tak fajnie ze wszystkimi dogadujemy

reklama
po 2-dniowej przerwie jestem :) witam was wszystkie bardzo cieplutko:) ale naskrobalyscie... zaraz bede to nadrabiac.. mialam wam napisac moj wynik bety wiec pisze :(1,20 czyli w ciazy nie jestem. wiec nie wiem o co chodzi... ten bol w podbrzuszu i te bolace piersi plus zawroty w glowie.. :( male 3 sierpnia ide do gin to mi wszystko powie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry