Dziekuje MAMUS. Przyznam sie, ze nie nadrobilam tego czasu... Cos mi smignelo o KOCURKU i PYSI, takze gratuluje i obu zycze spokojnej, nudnej jak flaki z olejem ciazy oraz szybkiego porodu. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko EDYTKI. &&&&&&&&&&&&&&&&&& JOS- grunt to sie nie poddawac :-) opryszczke mam pierwszy raz, wiec kompletnie nie wiem czym to sie leczy. Do gina dodzwonic sie nie moge... Boje sie smarowac czyms bez konsultacji.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Libby-możesz kupić w aptece zovirax lub taką inną maść-jak sobie przypomnę to ci napiszę- ja też się czasami z cholerstwem męczę- a rzeczywiście mamy ten sam termin- tylko ja mam plan urodzić tak z 2 tyg wcześniej
aha a ta druga maść to vratizolin
aha a ta druga maść to vratizolin
Ostatnia edycja:
Postanowilam niczym nie smarowac. Przynajmniej dopoki moj gin mi nie odpisze. :-) Ale dziekuje za odpowiedzi :-) PAULINA - 2 tyg. przed? Jak chcesz to zrobic i dlaczego, jesli mozna? Znasz restauracje Stara Piekarnia?? Bylam tam w sobote. Zastanawialam sie czy nie zaprosic Cie na soczek i jakis zarelko..? .Ostatecznie moj Ksiaze odwlekl mnie od tej decyzji.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Libby wkleje link przeczytaj http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=403&highlight=opryszczka
lil_maja
Jos koniecznie zrób badania - a szyjkę skonsultuj z innym lekarzem jeszcze. I niech Ci wytłumaczy o co chodzi. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama jak plamienia? Koniec już???????????
Ja byłam w lumpku, wybrałam 4 fajne rzeczy jak nowe, a taniocha taka, że szok. Ubranka są w stylu bardziej seksi hehe, więc teraz to mi się do brzuszyska nie spieszy! Raczej będę z oponką walczyć
Każdy sposób jest dobry, żeby się pocieszyć!
Mama jak plamienia? Koniec już???????????
Ja byłam w lumpku, wybrałam 4 fajne rzeczy jak nowe, a taniocha taka, że szok. Ubranka są w stylu bardziej seksi hehe, więc teraz to mi się do brzuszyska nie spieszy! Raczej będę z oponką walczyć
lil :
))))))))))
wiesz jak mi tu brakuje lumpkow! uwielbiam lowy : nigdy nie wiesz na co trafisz i mozna znalezc prawdziwe skarby za grosze!
jakbym w PL byla to bym codziennie chodzila, tam gdzie nowy towar
moze to i lepiej ze tu nie ma hyhy
ale jak jestem w Pl to robie zawsze minimum 2-3 wysokoki na nowy towar
a ja sie od kilku godzin zastanawiam jak przemycic mezowi idee checi na nowa torebke ...
jakby sie tu przymilic i delikatnie zasugerowac
albo niedelikatnie : konkretnym linkiem na maila z podpisem "sklep zamykaja o 20 " ;-)
musze opracowac strategie bo mi zdecydowanie za bradzo siedzi na watrobie ta torba
wiesz jak mi tu brakuje lumpkow! uwielbiam lowy : nigdy nie wiesz na co trafisz i mozna znalezc prawdziwe skarby za grosze!
jakbym w PL byla to bym codziennie chodzila, tam gdzie nowy towar
moze to i lepiej ze tu nie ma hyhy
ale jak jestem w Pl to robie zawsze minimum 2-3 wysokoki na nowy towar
a ja sie od kilku godzin zastanawiam jak przemycic mezowi idee checi na nowa torebke ...
jakby sie tu przymilic i delikatnie zasugerowac
albo niedelikatnie : konkretnym linkiem na maila z podpisem "sklep zamykaja o 20 " ;-)
musze opracowac strategie bo mi zdecydowanie za bradzo siedzi na watrobie ta torba
Ostatnia edycja:
paulina.pro
Libby-a to nie dobrego masz tego księcia
, jeszcze tam nie byłam, ale słyszałam że pysznie mają
a co do mojego wcześniejszego porodu- pierwszego syna urodziłam prawie 2 tyg po terminie- nie dość że się nasłuchałam od ludzi-a ty ciągle w dwupaku?kiedy rodzisz?- to mały ważył 4200g, po prostu dziecko na koNcu ciąży przybiera ok 200g tyg. więc policzyłam że jeśli by się urodził w termin to bym tak się nie umęczyła podczas porodu- poza tym miał ewidentne oznaki przenoszonej ciąży- zarastające ciemiączko, zielone wody płodowe, śmiesznie łuszczącą się skórkę- no i fakt rósł mi jak na drożdżach a ja w końcu chciałabym się nacieszyć małym dzieckiem
. także takie sa moje przemyślenia- oczywiści nie zrobię nic bez zgody mojego lekarza-zwariowana do końca nie jestem
z tego co wiem lepiej leczyć opryszczkę w ciąży- spytaj się w razie w w aptece
a jak będziesz jeszcze w drezdenku to się nie krępuj- ja zawsze chętna coś przekąsić,a poza tym ile nasi panowie zniosą jeszcze tej naszej gadaniny o ciąży?
Jos- ja wczoraj 'złowiłam' niebieski pajacyk z tygryskiem-słodki na maksa
a co do mojego wcześniejszego porodu- pierwszego syna urodziłam prawie 2 tyg po terminie- nie dość że się nasłuchałam od ludzi-a ty ciągle w dwupaku?kiedy rodzisz?- to mały ważył 4200g, po prostu dziecko na koNcu ciąży przybiera ok 200g tyg. więc policzyłam że jeśli by się urodził w termin to bym tak się nie umęczyła podczas porodu- poza tym miał ewidentne oznaki przenoszonej ciąży- zarastające ciemiączko, zielone wody płodowe, śmiesznie łuszczącą się skórkę- no i fakt rósł mi jak na drożdżach a ja w końcu chciałabym się nacieszyć małym dzieckiem
z tego co wiem lepiej leczyć opryszczkę w ciąży- spytaj się w razie w w aptece
a jak będziesz jeszcze w drezdenku to się nie krępuj- ja zawsze chętna coś przekąsić,a poza tym ile nasi panowie zniosą jeszcze tej naszej gadaniny o ciąży?
Jos- ja wczoraj 'złowiłam' niebieski pajacyk z tygryskiem-słodki na maksa
lil_maja
Jos z tymi lumpkami to jest tak, że niby za grosze są ciuchy, ale kasa idzie!!!! Wydałam dziś ostatnie pieniądze na ten miesiąc!!!!!! Ale nowa torebka za 10 zł, super bluzka za 10 zł, super sweterek jaki właśnie chciałam za 6 zł, seksi top za 6 zł - no to jak tu odmówić!!!!!!!!!
Asionek31
jestem i ja
i strasznie dlugo nadrabialam
dzisiaj strasznie mniie mdli i mam wrazenie , ze bede wisiec na kibelku .... bleee mam nadzieje , ze to przejdzie
powodzenia na francuskim
wszystkiego naj dla synka
i dobrze nie ma co sie dodatkowo nakrecac jakimis przepowiedniami
)
ja poronilam 5 pazdziernika , u gina bylam na poczatku listopada i juz pozwolil mi sie starac , nawet owulke mi wyliczyl
) to chyba bardziej od psychiki zalezy , czy jestesmy gotowe ... ja sobie odpuscilam , zaczelam w grudniu , nie wyszlo , a teraz jak widac sie udalo 
takze przebadaj co trzeba i do dziela
&&&&&&&&&&
oj biedactwo
zeby nie bolalo za bardzo !! &&&&&&&&&
kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<< ciazowe
dla was wszystkich !!!
dzisiaj strasznie mniie mdli i mam wrazenie , ze bede wisiec na kibelku .... bleee mam nadzieje , ze to przejdzie
oooo pustawo jeszcze. dzien dobry laseczki.
ja zaraz lece na probna lekcje francuskiego - 4 godzinkia potem pojade kupic wok i mozepaczkow dzis nasmaze (po raz I w zyciu).
milego dnia kochane![]()
powodzenia na francuskim
tak mój duży/mały facet, synek mamusi- strasznie się dziś do mnie tulił rano w łóżku-zawsze przybiega jak się obudzi:-)
wszystkiego naj dla synka
hej
mama : a co to za plamienia bo ja nie w temacie??? bralas leki jakies?????
asionek : patrz na ubranka to ja nawet nie wpadlam jak pisalam o tescie. tez w to nie wierze absolutnie my wiedzielismimy ze zaczynamy staranka pod koniec 2010/poczatek 2011 a ubranka kupuje od poltora roku prawie! i nie mam zamiaru przestac hyhy bo po prostu to lubie a w zabobony zadne nie wierze.
zmykam po kawe
wiolka : hej! tobie tez proponuje kawe porzadna i moze drzemke w ciagu dnia. czemu iwa sie budzi? zeby, koszmary czy mniam mniam...?
i dobrze nie ma co sie dodatkowo nakrecac jakimis przepowiedniami
ja poronilam 5 pazdziernika , u gina bylam na poczatku listopada i juz pozwolil mi sie starac , nawet owulke mi wyliczyl
takze przebadaj co trzeba i do dziela
jos niestety zeby... 4 ida i to wszystkie 4 naraz :-/
oj biedactwo
kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&& i <<<<<<<<<<<< ciazowe
dla was wszystkich !!!
reklama
paulina.pro
Dzięki Asionek w imieniu mojego rozrabiaki, no i niestety te mdłości to najgorsze 'uroki' ciąży, ale przetrzymaj to i będzie dobrze. ja też tak miałam a teraz gdyby nie rosnący brzusze i dziwne zachcianki to w ogóle bym się w ciąży nie czuła, aha i dzidzi się już rusza:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: