reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek : hej :)
lil : dokladnie ! niby lumpek ale kupujesz 10 ciuchow zamiast 2 i i tak wydasz 100-150zl :) hehehe
pokaz pajaca slodziaka! uwielbiam niebieskie ciuszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiedys sie zmobilizuje i zrobie foto mojej uzbieranej kolekcji i wstawie :)
ja ostatnio w lumpku w PL kupilam torebke guess za 7 zl i kipling za 6 :) smiac mi sie normalnie chcialo :)

reklama
witajcie kochane, mam 1,5 godzinki dla siebie pozniej zmykam
hmm mama ja uwazam ze to albo na owulke albo moze zrob test... niektore kobiety maja okres a jednak hmm zawsze cos wykluczysz ewentualnie, a jesli nie jedno z tych to nie wiem
mnie tez pobolewaja po tej@ jajniki i podbrzusze ni nie wiem czemu nigdy wczesniej nie mialam takich rzeczy
jos bardzo mi przykro, tule mocno, i ciesze sie ze tak do tego podchodzisz, napewno niebawem znowu bedziesz sie cieszyc dwoma kreskami
asionek ty sie zadnym mdlosciom nie dawaj :)
ja dziewczyny jestem nienornmalna jakas walcze ostatnio z kg i generalnie to jakiejs wielkiej diety nie stosuje ale staram sie kontrolowac i wszystko ok przez 2 tygodnie super a od weekendu znowu mam jakies napady wieczorem nie mysle o niczym innym tylko co zjesc i chodzilabym i podjadala wszystko :(

Witam się :-(

Sierściuchu - a taka stronę z materiałami o ciąży których w necie nie znajdziesz :-p Ale jakoś weny brak :-(

jestem ,rozmawialam z siostra i troche sie zeszlo:-D:-D:-D
a teraz jade po Domisia,nadrobie jak wrócę:tak:

LILITH- no dopiero Cie wypatrzylam bo mnie tez nie bylo 8 dni-nie mialam komp..ale fajnie,ze juz jesteś:tak::tak:

LIL- już po plamieniu-wiec to chyba resztka @ byla..najwazniejsze ,ze juz po.

witam wszystkie które dolączyly i zmykam .pózniej poodpisuje:tak::-)

ASIONEK my chyba nie mialysmy przyjemnosci.... milo mi :-) LIL, JOS, PAULINA ja biegam po lumpkach tak czesto, ze w dwoch ekspedientki odkladaja mi co lepsze skarby i to na wage!! W poniedzialek kupilam jasne spodnie ciazowe, takie zgrabne rurki rozciagliwe za 7 zl!... :-) PAULINA moj Ksiaze jest najwspanialszy na swiecie :-) to ja bylam okropnie niezdecydowana. Jestem niesmiala i skryta, balam sie czy bede mogla slowo wykrztusic.. Jak bedzie wszystko dobrze z Kropkiem, to za dwa miesiace tez pojade i moze wtedy?...

reklama
witajcie babeczki :)

dzis noc była koszmarna, Ala cos miała jakies koszmary czy co... płakala mi przez sen i gadała i mnie cały czas wolala wiec mega niewyspana jestem bo ze 4 godziny tylko snu było w sumie... w sprawie porodu bez zmian... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mama mi tu jeszcze mówi "oj tam sie martwisz zlapie Cie niespodziewanie i pojedziesz" taaaaaaaaaaaaaaaaa ku...wa nic mnie nie lapie i chodze wiecznie zla bo takie czekanie to jest najgorsze... wrrrr...

dalej posyłam i ciagle mam nadzieje, że to już ostatni raz wiec łapcie i chowajcie :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry