reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulina nie mam objawow. Takze sie nie nakrecam. Kiedys tez mi sie juz tak zatrzymala po odstawieniu anty, teraz prawdopodobnie tez gdzies zaginela @ ;-)

Hej babki! :-)

Witam się w czwarteczek. :-) Kawusia już w łapkach i wzięłam sie za nadrabianie Waszej produkcji. :-D Chłop mi znów wierci za ścianą, więc mały szlag mnie trafia! :confused2::angry::wściekła/y:

MARY-BETH- kochana jutro juz czwartek-masz wolne,czy ostatni dzień w pracy w tym tyg??

Mama - hej! :-) Dziś pracuję na popołudnie, potem wolne, a w pon. nowa praca!!! :szok: Stresik rośnie... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze działanka! Jutro zaczynacie?

Tigunia - jednak trzymam kciuki... :-)

Maran - kochana, Majeczce nadal nie śpieszno? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybciutki poród!

Gosiane - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II!!!

Gwiazdeczka, Paulina, Lazurowe Wybrzeże, Sol, Jos, Mlodamamusia, Wiolka - miłego dnia!!! :-)

TIGUNIA- &&&&&&&& za wizyte jutro ,moze ona coś wyjaśni..

MARY- dzieki za &&&&&&&&&&& przydadzą sie :))
i za Ciebie &&&&&&&-dasz rade w nowej pracy :))wierze w Ciebie :)!!

WIOLKA- co dziś w planie dla chlopców??

ja wcinam kopytka z cukrem i śmietaną:)))

MARAN- dzieki i dla Ciebie ************************************************************************
**************************************************************************************
zeby sie ruszylo :)

mary : dzieki,tobie tez milego dnia!!!!!!!!

mama: z sol i pralinka ogladalysmy sobie zdjecia klat przy muzyce i piwku ;) no i wiele ciekawostek wyszlo na swiatlo dziennie przy kazji debaty ;)

edyta : gdzie jestes? :)

maran : hej :) dzieki i szybkiego porodu zycze!

Ostatnia edycja:
JOS- wierzę Ci na slowo ,ze bylo wesolo :))

ja pranie rozwiesilam i teraz sie posilam :)

a co do wyplaty ,to wiesz..mąż dostal troche więcej niż 300 zl wiec jeszcze sporo leży na koncie :):))))))

no wlasnie Edytka miala puszczac dzisiaj sikacza i gdzies nam zaginela :baffled:
strasznie obolala dzisiaj jestem...zachcialo mi sie wczoraj cwiczyc z kumpela... 6 weidera mnie zabila :-D
chcesz byc piekna - cierp.!:-D:-D

Czesc kobitki moje :-p

Nie robilam testu bo nad ranem dostalam @... ale ciesze sie z tego bo bede mogla zaczac nowy cykl i niedlugo rusza staranka aby zostac listopadowka :-) bo niepewnosc byla najgorsza a teraz wiem na czym stoje buziaki **

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry