reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczko cierpliwości!!!!!!!!!!! CIERPLIWOŚCI!!!!!!!!! Trzymam za Was kciuki i korzystaj z suszarki! Nie patrz na prąd! Prawdziwa suszarka najlepsza!

Made no ja nie wiem czemu tyle na Wiolkę spada, ale sama mi niedawno powiedziałaś, że KARMA wraca - wierzę, że dla równowagi przyjdą dla Wioli tłuste chwile i wszystkie będziemy jej zazdrościć! Bardzo jej tego życzę! I podziwiam ją za jej siłę i opanowanie! Wspaniała jest!

A ja krążąc między grupą a tu to już całkiem na nic czasu nie będę miała...:eek: Miałam dziś pracować, a tymczasem pora spać....:eek::eek:

reklama
Mały śpi już prawie od godziny, odpukac ani razu nie jęknął, także noc chyba zapowiada się spokojna:tak:

Lili, biedna chrześnica... ale sądzę, ze to raczej nie od basenu, chyba za szybko by to przeszło w obustronne zapalenie płuc...

Kocurku, Rureczko współczuję... jakiegoś czasu też miałam z Mikołajem nie wesoło, ale pocieszę Was, ze przeszło:tak:
dziewczyny a jak Wasze maluchy śpią? Tzn, w czym ubrane? Przykryte? Kocurku u Ciebie na foto dostrzegłam, ze kr bodziak i kołderka, może kołderkę zmień na kocyk, może Olcia dlatego się wybudza, bo jej jest po prostu za gorąco? No i przede wszystkim Olcia jest sliczniutka:tak:

Rureczko, a u Ciebie jak to wygląda? a jakiego chcesz dać czopka? My w ostateczności jak Mikołaj był maciupci podawaliśmy viburcol;-)

Monia, przerąbane...

Corazon jakaś Ty nowa tu:-p mi się zdaje, ze my to się znamy od jakiegoś już czasu na bb;-)

Kazimiera
, witaj... długo się starałaś? i my się znamy?

nie wiem co jeszcze, nie pamiętam...

super, ze u Wioli Frania lepiej:tak:

aaa nie wiem, chyba się nie obrazicie, ale pisząc tu posty nie piszcie o zamkniętym:sorry: wiem, wiem wpadam raz na jakiś czas i mam jeszcze wymagania:sorry: ale szczerze? na jednym wątku mnie to też wkurzało i juz tam nie piszę, bo ciągle były jakies teksty odnośnie zamkniętego, chodźcie na zamknięty, wrzuciłam nowe foty itp. szczerze? po co to? Dziewczyny, które są tam na pewno wejdą i zobaczą więc nie rozumiem tych postów tu...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Lilu - bo ja w to mocno wierzę :)) I myślę, ze trzeba być wyjątkowo silnym człowiekiem by znieść tyle naraz.
Ja Kochana LILU od trzech dni prasuję i poprasować nie mogę........jeszcze trochę, a będziemy chodzić w gnieciuchach :eek:

Made, pranie u mnie doszło drugie do prasowania i jeszcze nie zdążyłam ich wyprasować:sorry: jak się weźmiesz, to daj znać, może podrzucę swoje:laugh2:

Corazon,
a to nie za moich czasów w takim razie;-)
ale z tym poznaniem kogoś, to przyznaję rację:tak:

a właśnie miałam się pytać skąd Kotek jest?

Ewcia podpisuję się pod tym, co napisałaś rękami i nogami! I przepraszam, bo sama w ostatnim poście pisałam! Ale kiedyś też miałam podobną sytuację i wiem jakie to uczucie. A co do tej chrześniaczki to teraz już wiem, że to nie moja wina - ona na 90% przyjechała na wieś z zapaleniem oskrzeli i to jeszcze pewnie ona zaraziła Maciusia. Cud, że Martynka oszczędzona....Kurcze ja jednak jak dziecko chore to jeszcze parę dni po chorobie daję mu czas na rekonwalescencję....
A moja Martynka śpi teraz w koszulce, pampersie i ma cienki śpiworek na sobie, bo tak się wierci, że byłaby bez śpiworka ciągle odkryta....Ale nie jest jeszcze tak gorąco w nocy - jak będzie masakra to będziemy spać pod prześcieradłem...

Made kochana ja to nie prasuję od 4 lat już :eek: Mój pan chodzi najbardziej wygnieciony. Dzieciom prasuje mama :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: <wstyd>, a sobie przeprasuję tylko jak jest wielka maskara :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie ma się czym chwalić....:baffled:

Lili, ciesze się, ze wiesz o co mi chodzi;-)
ja tam nie na jednym byłam i sprawy stamtąd zawsze tam zostawały:tak: i zostają:-)
oki koniec tematu
:tak:

no to faktycznie nie powinno być Jej za gorąco:tak: Mikołaj z dobry tydzień temu zaczął mi się przebudzać, to wymieniłam kołderkę na cieniutki kocyk + body na krótki rękaw:tak: pomijając zęby nie jest najgorzej:-) ale to gigant, bo zawsze się rozkopie, a jak chcę Go przykryć, to zaraz się przebudza:eek: najwidoczniej najlepiej Mu bez kocyka:eek:

Corazon
hehe nie chce mi się rozpisywać:-p

Ostatnia edycja:
ja tylko przelotem wieczornie,

moja mała śpi w rampersie na krótki rękaw i nogawki.. przykrywam ją albo cienkim kocykiem lub flanelką...zazwyczaj budzi się odkryta;)))

Corazon no coś Ty? Przecież nikt nic nie napisał takiego;-):sorry: czemu źle się poczułaś?

a własnie mój Synuś jest po prostu cuuudowny
yes2.gif
dziś mój Skarbek wziął butelkę od kwiatów i idzie do mnie z tą wodą, zeby dac kwiatuszkom pić
laugh.gif
normalnie mnie zamurowało!!! A to dlatego, bo ja zapomniałam podlać
laugh.gif
embarrassed.gif
potem trzymał butelkę i próbował sam "dawać pić"
laugh.gif
laugh.gif
oczywiście butelka była zakręcona
yes2.gif

reklama
Corazon no coś Ty! Nic źle nie wyszło i nic źle nie zrobiłaś. Ja po prostu rozumiem Ewcię, bo kiedyś czułam dokładnie to samo, co ona teraz. Ja tam wrażliwa na odrzucenie jestem....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulinka no ja właśnie flanelki to nawet nie używam, dla Martynki to bym musiała mieć prześcieradło 200x200....A u Ciebie dziś libido mniejsze? :-p:-p Czy wszystko przed Tobą??? :-p:-p:-p

Ewcia dobrze, że im mleczka z butelki ze smoczkiem nie dawał :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry