reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil libido jest...tylko owu też...tak mnie jajniki bolą,że nie dam się dotknąć:-D:-Dtrzeba do jutra poczekać:-):-)powinno mniej boleć już:-D:-D

a moje dziecko śpi lepiej właśnie gdy jej nie nakrywam dużo...śpiworek ledwo toleruje...

reklama
Lili hahaha:-D no nie, mleko to dostaje tylko 2x dziennie;-) także nie byłoby kiedy bo zazwyczaj albo jest jeszcze w łóżku albo już :-D ale kto Go tam wie co Mu przyjdzie do tej główki:-D choć widzę, ze szybko łapie, jak picie dla kwiatuszków, to tylko jedna do tego butelka:tak: ostatnio przechodziliśmy koło lodziarni, a kiedyś kupiłam Mu tam wafelka, to pokazuje paluszkiem i zaczyna ciamkać buziakiem, że tam Mu kupowałam i że chce:-D to samo ze sklepikiem koło domu, nauczył się, ze wychodzimy tam po chleb i tylko pokazuje paluszkiem i ciamka buźką, ze tam kupujemy chlebek:-D a że dziś rano nie był ze mną w sklepiku, to na spacerku rannym zaciągnął mnie do sklepiku:-D:laugh2:

Paulinka PODZIWIAM I ZAZDROSZCZĘ! SERIO! :szok::szok::szok::szok:

Ewcia no dzieciaki cwane są. I mądre! Moja Martynka jak powiesz BRAWO zaczyna się do Ciebie śmiać i bić brawo - niesamowite to jest. Widzę, że już dużo ją można nauczyć :-):-)

A w ogóle to ja chyba jeszcze nie pisałam, że od poniedziałku Martynka raczkuje z prędkością światła, a od 3 tygodni wstaje przy meblach. Dziś Maciuś na swoim stoliczku miał swojego laptopa i nagle patrzę, a ona stoi i się bawi tym laptopem (jedną ręką, bo drugą się trzymała). Także już też muszę mieć oczy naokoło głowy :-p:-p:-p

Made wtrącaj!

Paulina, widocznie nie lubią być nakryte ;-)

Lili,
oho, to już wszędzie wlezie:-D zaczyna się:-D
a tak, cwane! ja to bym mogła pisać i pisać i pisać o małym hahahah:-D

Made,
a prosze bardzo:-D:-p wszystko przyjmę na klatę:laugh2:

reklama
Made chyba już dla mojego mózgu jest za późno, bo nie kumam ni w ząb:laugh2: z jakimi podziałami?:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry