Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AsiaM- zdjęcie z teraz. Ale jeszcze w swoje spodenki się nie mieszczę. Ale to dopiero 3 tyg po porodzie...mam nadzieję, że jak się zakończy połóg to już zmieszczę się w moje spodenki itp. :-).
Ja wczoraj zmieściłam się w zwykłe spodnie. Co prawda były trochę za luźne przed ciążą a teraz są dopasowane, no i brzuszek wisi nad spodniami, ale i tak się cieszę, że ciążówek mogę się pozbyć
Befatka1982 u mnie z udami nie było tak źle, ale w bioderkach tak się "rozeszłam", że mimo powrotu do swojej wagi ciężko było mi się dopiąć w gatkach... Musiałam trochę poczekać, aż się 'skurczę' hehe
Giza- no to gratulacje!!:-):-):-):-)
Ja teraz mam problem, bo ciążowe ciuszki na mnie wiszą a moje jeszcze nie dobre, a szkoda mi przejściówek kupować. Ale cierpliwie poczekam.. Chociaż tęskni mi się za jakimś nowym ciuszkiem (uuu kiedy ja coś sobie kupiłam nie pamiętam ), myślałam, że dziś podskoczę do CH ale za zimno
PM ja też ostatnio mam ochotę na jakieś zakupy, ale powstrzymam się do rozwiązania. Póżniej mam ochotę na jakieś bluzki do karmienia. Jestem ciekawa jak będę wyglądać po porodzie i ile mi tego brzucha zostanie. PM masz racje że szkoda przejściówek kupować, choć ja pewnie będę musiała, bo za duzo przytyłam. Nie wiem czy też tak macie, ale zamiast kupować sobie to wolę kupić coś małej