Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ojjj jak to juz blisko!!!z deklotem to i ja mam problem - nie dosc ze rozstepy na piersiach to syfek na syfku i wyleczyc tego nie idzie (choć nabyłam dzis paste lassari a wiem ze rewelacja wiec mzoę tym da radę), poza piersioami nie mam rozstepów ale ich wystepowanie i lokalizacja niesttey jest uwarunkowana głównie genetycznie... nie pocieszam wiec wiecej i zmykamśliczny brzuszek naprawde strasznie Ci pasujei ja zwróciłam uwage jeszcze na to ze masz 0 rozstepów taki ładny dekold masz , ja nie bardzo bede mogła go pokazywac niewiem czemu ale akurat całe piersi mam w rozstepach i nogi na brzuchu narazie nie mam.

. Wczoraj czytałam jak pielęgnować niemowlaczka i jak robić masaż (podobno dobrze wpływa masaż na rozwój dziecka) i aż mi się płakać chciało z tej tęsknoty...za taką małą buziuńką, stópeczkami, rączkami...chyba mimo, że będę miała córcię 24h/dobę to i tak się nie nacieszę tym szczęściem
.
(nam na szkole rodzenia położna powiedziała, że rozstępy jak mają się pojawić to się pojawią bez względu na stosowanie kosmetyków, podobno uwarunkowanie genetyczne
)...a na tym zdjęciu z gołym brzuchem można dojrzeć, że mam bardzo pognieciony brzuch

fotka była robiona tuż po przebudzeniu
...i ja i ja!!!teraz zostały mi tylko na dekolcie własnie i na czole w sladowych ilosćiach ale poczatek ciazy to była masakra - tym bardziej ze jak ty nigdy nie miałąm z tym problemuniekat- syfki tez mam ale ja to newet byłam u dermatologa bo mam całą twarz plecy i dekold zesypane a nie miałam nigdy tradziku...no trudno takie widocznie uroki mojej ciązy![]()
pocieszające ze po porodzie to ma sie unormowac