reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Kurcze, jak tak lukam na Wasze fotki to same chudzielce na tym BB są;-) Tylko ja taka BABA!!! :zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y:
no weźcie ją!!!chudzielce to sa i owszem czołgów to ja tu absolutnie nie wiedze - własnie wsyztskie wyglądamy fajnie - żadna się nie rozlała i nie roztyła masakrycznie a to ze niektóre maja 15 czy wiecej na liczniki to tez trzeba wziąśc pod uwage ich budowę i wage sprzed ciąży - czasem po prostu trzeba tyle przytyc.Ja nie chciałam a przytyłam - i muka - zajmę sie tym póxniej:-p:-)

A ja jutro sie dowiem ile jum mam na plusie ważę sie tylko u gin w domu na wage nie wchodzę:-p ale jak ide gdzies i sie mnie pytaja ktory miesiac i mowie , że 7 to zazwyczaj mi nie wierza:-)

Marteczka, Remeny - wspaniale wyglądacie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Marteczka
- Niekat ma rację - ja też naprawdę szczerze uważam, że wszystkie tu dziewczyny na zdjęciach dobrze wyglądają.
Ja też patrzyłam na wagę ale teraz odpuściłam, bo po pierwsze - uważam , że i tak dobrze wyglądam a po drugie - parę kg w tą czy w tą to mi naprawdę lata :-p

Miquel
- sorry, ale każdy tu wkleja swój brzuszek.... Czekamy. :-D:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry