reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

No już już, podaję szczególy ;-)
MariaOla dzwonila do mnie jak bylam na meczu hokejowym ;-) i tak mnie zaskoczylą, ze z początku nie zajarzyłam o co chodzi!!!!!

Ok 17 urodzila zdrowego synusia Jeremiego. (54 cm, 3250 g - o ile dobrze usłyszalam w halasie) O 15 miała jeszcze malutkie rozwarcie (2 cm) i zapowiadali jej conajmniej 10-cio godzinny porod, tymczasem MariaOla się spiela i o 17 maluszek już byl na swiecie. (normalnie zazdroszczę jej tempa ;-) )

Mamusia i dzidziuś czują się dobrze, od dumnego taty mam dostać foteczki, wiec jak tylko będę je miala w skrzynce to wrzucam:-D
MariaOla glos miala przeszczęśliwy i taki, jakby wogole nie rodziła i nie byla zmęczona :-)

tak więc:

GRATULUJEMY!!!! MariaOli i Kasiulce - szczęściwym i dumnym mamom kolejnych kawalerów ;-)

reklama
mam dodatkowa informacje od meża MariaOli - Jeremi dostal 10 pkt. w skali Appgar!!!! :) na zdjecia czekam - w końcu dumny ojciec świętuje ;-)

Kasiulka MariaOla GRATULACJE
A dla SKAKANKI szczególne gratulacje - bo twoja córcia będzie miała piekną datę urodzin :) - taką samą jak ja :-) :-) :-)

reklama
MariaOla, ale mnie zaskoczyłaś tym sprintem- jak wrócisz to koniecznie musisz nam powiedzieć, co robić, żeby tak się "spiąć"!

Serdeczne gratulacje i całuski dla Mamy i Jeremiego!

Do góry