reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: NIE NO CHYBA OSZALEJE :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ZNÓW MNIE PRZEŚCIGNIĘTO :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Kamilala trzymamy kciuki bardzo mocno :tak: jejku jak ja ci zazdroszczę:-) Aż mi się płakać chce

tak rzadko tu teraz zaglądam
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA GRATULACJĘ. JA RÓWNIEŻ ŚLĘ POZDROWIENIA WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUŚKOM I TYM W KOLEJCE. ŁATWYCH I SZYBKICH PORODÓW. A MALUSZKOM DUŻO ZDRÓWKA. :happy2:

I co mi po tym Ewa-Krystyna jak w poniedziałek do szpitala mnie położą:eek: a ja niechce :no: boję się że niedaj boże cc albo wywoływanie:no: :szok:

No patrzcie :confused: Będzie kolejny chłopczyk, ale nie mój i nie Xmamuśki tylko Kamilali :szok: To nie fair :wściekła/y: Proszę następnym razem nie wcinać się w kolejkę drogie koleżanki :wściekła/y:;-)

Kamilala jak już zaczęłaś to ródź ;-) Życzę powodzenia i trzymamy kciuki ;-):-D:laugh2:

xmamuska- twoje malenstwo wyjdzie samo jak bedzie gotowe w weekend,wiec trzymaj sie tej mysli..... nie mysl co bedzie w poniedzialek tylko o pracowitym weekendzie na porodowce.....

Moja połowica unika sexu jak ognia odkąd mu powiedziałam że dziecko jest już tak nisko że na USG było widać tylko od noska w górę:cool2: a kompiele, spacery i masowanie sutków to działa ale niee namnie :wściekła/y:

Ewa-Krystyna mam nadzieje że do poniedziałku urodze:tak: :zawstydzona/y: bO CHYBA ZE STRACHU PRZED TYM PONIEDZIAKŁKIEM TO ZACZNE RODZIĆ :baffled:

reklama
xmamuska- mowie ci jeszcze raz skup sie na myslach o weekendzie na porodowce a nie na tym co bedzie czy nie w poniedzialek.... jak sie dobrze postarasz i wmowisz sobie weekend to nawet sie nie obejrzysz kiedy maluch bedzie z toba... a jak za duzo myslisz o tym co nie potrzeba to wkoncu sobie wydumasz cc albo wywolanie... wiec do myslenia na okraglo i a piac od nowa o weekendzie i rodzeniu:tak:.... glowa do gory:tak:... juz bym chciala wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka u ciebie... zreszta chyba jak sama ty...:laugh2:

Do góry