reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

Ewa-Krystyna chyba masz rację:tak: przestanę myśleć o tym poniedziałku bo aż mnie paraliżuje:baffled: Dziękuje za pocieszenie:-) No i też jestem bardzo ciekawa kto się kryje w moim brzuszku:confused:

reklama
Większość mówi że synek będzie:tak: ale jak chodziłam w ciąży Sandrunią to też tak mówili;-) :-D Zdarzają się tacy co mówią że druga córa :-) Jednym słowem mówiąc zdania są podzielone :tak:

Xmamuska na pewno nosisz w swoim brzuszku dziecko ;-) Tego możesz być pewna ;-):-D:laugh2: A co do płci to czy to ważne? Pytanie na co wasza trójka się nastawia?

Monika płeć nie jest warzna:no: A nasza trójka nastawia się na zdrowego i pięknego dzidziusia :-) Bo chyba to jest najważniejsze :tak: Ale ciekawość jest bardzo silna :tak:

No właśnie Xmamuska! Najważniejsze by bąbelek był zdrowy :-D:laugh2:;-) Też tak uważam :tak: My mamy potwierdzone, że ma się urodzić chłopak, ale dopóki nie zobaczę go po tej stronie brzuszka to nie nastawiam się zbyt mocno ;-) Zawsze jest jakiś % pomyłek, prawda? :laugh2:

słyszałam że łatwiej się rodzi jak nie zna się płci dziecka
nawet psychologowie tak twierdzą :)
a najważniejsze by dzidzia była zdrowa !!!

xmamuska -na pewno taki będzie i tylko tak trzeba mysleć
ja inaczej nie myślę :)
znam płeć, wiem że będzie to synek -ale nie wiem jak wyglada, mam nadzieje ze ta ciekawosc również pomoze mi szybko i lekko urodzic

reklama
Xmamuska ale Twojej dzidzi dobrze w tym brzuszku i się nie pcha na świat..;-):eek:a drugi poród jest łatwiejszy:tak:no może nie ma reguły;-)ale u mnie był faktycznie łatwiejszy:happy:
Oczywiście płeć jest najmmniej ważna a najważniejsze,żeby było zdrowe:tak:

Martusia dostała 10punktów i ten krzyk jak miło było słyszeć to przeżyłam po raz pierwszy i już ostatni:-D:-p;-)

Do góry