badaicka
Paulusia i Filipek
Mówie wczoraj do mojej artychy,że jest dzień babci i dziadka i może laurki byśmy namalowały,a ona na to-no cio ty???
i źnowu bedzie impezia i tolt i śtolat???-nolmalnie siok
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badaicka - niezła ta Twoja Córa
Pszczoła na wkładki mówi "ziakładki" i jakis czas temu ja przykukalam, jak sobie jedna przykleila na rajtki, od zewnetrznej stronyA na tampony mowi "pampony", ale jak na razie nie wyczaila (na szczescie) jeszcze do czego sluza
No to teraz kilka "Pszczół";-)
1. Oglądałam z Pszczoła zaprzysiezenie Baracka Obamy. W pewnym momencie pokazali zblizenie O.B. i Pszczola zapytala, kto to. Ja na to, ze prezydent Stanow Zjednoczonych, a Pszczola: "No cio ty! Taki muzin?"
2. Czytała z P. historyjke o misiu (w "Misiu" notabene;-)), ktory byl na sankach i pomoczyl sobie sniegiem rekawiczki. P. ja pyta, co w takiej sytuacji powinien ów miś zrobić. Pszczoła: "No nie wies tatusiu? To ziapamiętaj - powiedzieć mamusi!"No ba!;-)
3.I najlepsze na koniecPodczas pobytu u moje mamy trafilysmy akurat na kolede, o ktorej to pozniej Pszczola opowiedziala P.: "Psisiedł KSIĘDZ w siukience, podobnej do Majecki, ale takiej calnej. Powiedział, ze mam sićne loćki. Dał mi oblazek z Matką BOSĄ i JEZIUNIEM-DZIDZIUNIEM, a ja zlobiłam "W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego MIKOłAJA, AMENT!', a on zablał babci pieniąźki i posiedł."
![]()