Isasza4444
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty już wygladasz jak w ciąży [emoji7] zazdrooo!O jejku, ja nadal nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży [emoji33] ja już raczej swojego nie ukryje [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1051460
16 km to dużo! Ja bym nie przejechała tyle [emoji16] a test chyba pozytyw [emoji106] do dzieła! [emoji110]@MartaSx dzięki odrazu poczułam się lepiej ze te 16 km to może coś, w każdym razie zawsze krok w dobra stronę [emoji16]
Dziewczyny jakie wy szczupłe w tych ciazach ja to byłam jak gloria z Madagaskaru [emoji23]
Dziewczyny zaczęłam testy owu i yyyy on mi podchodzi pod pozytyw?? Zobacz załącznik 1051461
No pewnie to jest mega wyczyn. Także głowa do góry. Mi to wygląda na pozytywny są takie same dwie kreski.@MartaSx dzięki odrazu poczułam się lepiej ze te 16 km to może coś, w każdym razie zawsze krok w dobra stronę [emoji16]
Dziewczyny jakie wy szczupłe w tych ciazach ja to byłam jak gloria z Madagaskaru [emoji23]
Dziewczyny zaczęłam testy owu i yyyy on mi podchodzi pod pozytyw?? Zobacz załącznik 1051461
Ja swojego też nie ha ha haO jejku, ja nadal nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży [emoji33] ja już raczej swojego nie ukryje [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1051460
Urośnie na pewno z synem w 41tc miałam jeszcze raz taki [emoji23] i tego się boję mam nadzieję że mała będzie mniejsza bo Oli był duży.O mamo, zakreciłam się [emoji16] pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień nowego cyklu, czyli u Ciebie nie jest to 30 dzień starego cyklu tylko 1 dzień nowego cyklu, tak więc wychodzi mi na to, że ten cykl miał 29 dni [emoji16] nie zdziwię się jak nie zrozumiesz co napisałam [emoji85][emoji23]Mega zgrabny masz ten brzuszek [emoji7] ciekawe czy jeszcze urośnie [emoji16]
Rosniesz ale nadal szczuplutka jesteś zazdro [emoji7] ja mam bebzol jak nie powiem co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam taki 35 tc To zlalezy od tego czy zawsze masz co 30 dni czy różnie. Zobacz załącznik 1051453
@MartaSx dzięki odrazu poczułam się lepiej ze te 16 km to może coś, w każdym razie zawsze krok w dobra stronę [emoji16]
Przytulasy nie zaszkodza więc dopadaj m [emoji4]Dzięki dziewczyny, napewo spróbuję mojego zmobilizowac.
No właśnie wcześnie bo 8dc, ale 1 cykl nie było wgl pozytyw, 2 cykl wyszły dop przy 17,18 dc, więc może to dobry znak?
Dzięki dziewczyny, napewo spróbuję mojego zmobilizowac.
No właśnie wcześnie bo 8dc, ale 1 cykl nie było wgl pozytyw, 2 cykl wyszły dop przy 17,18 dc, więc może to dobry znak?
O to nowość ha ha ja zaraz jadę na uczelnie trzymam kciuki za bobsyWitam z rana dziewczyny [emoji16]
Melduję że przytulasy były, nawet jak nie na owu to na wszelki wypadek [emoji23]
I uwaga jadę do pracy 1 raz na rano [emoji23][emoji23]