reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mi od samego początku koleżanki mówiły, że na pewno będzie syn, bo promienieję. Moja babcia tak samo, ale stwierdziła po tym, co jem. Ja tam w takie przesądy nie wierzę, a jednak się sprawdziły [emoji16] choć bardziej sądzę, że to przypadek
Ja z moimi chlopakami tez az promienialam [emoji16] ale nie bylam w ciazy z dziewczynką wiec nie mam porownania [emoji23][emoji8]

reklama
Mi od samego początku koleżanki mówiły, że na pewno będzie syn, bo promienieję. Moja babcia tak samo, ale stwierdziła po tym, co jem. Ja tam w takie przesądy nie wierzę, a jednak się sprawdziły [emoji16] choć bardziej sądzę, że to przypadek
Ja wierze ze glaskanie ciazowego brzucha zaraza ciazą.. [emoji23] w ciaze z pierwszym zaszlam glaskajac moje siore po brzuchu.. ona urodzila 27 lutego a ja 3 pazdziernika.. a w druga ciaze 23.12. Glaskalam brzuch kolezanki w przeddzien jej porodu.. i 9 miesiecy pozniei 23 wrzesnia urodzilam ja [emoji23] przypadek? Nie sądze! [emoji23]

O tym pierwszy raz słyszę [emoji50] ale jeżeli tak to działa, to spora część moich koleżanek będzie rodziła po nowym roku, bo często mnie głaszczą [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wierze ze glaskanie ciazowego brzucha zaraza ciazą.. [emoji23] w ciaze z pierwszym zaszlam glaskajac moje siore po brzuchu.. ona urodzila 27 lutego a ja 3 pazdziernika.. a w druga ciaze 23.12. Glaskalam brzuch kolezanki w przeddzien jej porodu.. i 9 miesiecy pozniei 23 wrzesnia urodzilam ja [emoji23] przypadek? Nie sądze! [emoji23]

Mi też koleżanka mówiła, że głaskanie zaraża. Jeszcze nie głaskałam, ale w tym tygodniu się wybieram żeby zwiększyć prawdopodobieństwo [emoji23]

Nie mam niestety żadnej ciężarnej koleżanki pod ręką, a szkoda[emoji85]

Pojechałam oddać mocz do badania jeden i drugiej córki. Starsza ze względu na to ciśnienie, a młodsza ma zlecenie stałe i co tydzień musi oddawać mocz do badania - ma coś z nerkami. Później mieliśmy jeszcze chwile wolną, to podjechaliśmy do McDonalds i się zaczęło[emoji24] młodsza poszła do wc i już nie chciała wyjść. Płacz, ze musi jeszcze siku, ze ja boli, ze czuje ze chce, a nie leci. Masakra. Ostatni antybiotyk skończyła brać jakos 20 dni temu. I znów ZUM[emoji27]

Witajcie dziewczyny :-)

Pięknie wyglądacie [emoji3590]

Misia Jasia dobrze ze nie farbujesz naturalki super Ci pasują [emoji7]

Ja kiedyś farbowalam co rusz kochałam zmiany, teraz bardzo rzadko farbuje o ile wgl bo mi się przez te hormony włosy przerzedzily i są straszne [emoji22]

Mayerd super wieści, 3mam kciuki [emoji3059][emoji3059][emoji106]

Rose bardzo Ci współczuję. Co za cholerstwo, szkoda dziecka że się męczy :-( zdrówka

Dziewczyny nie wiem czy ja już mam jakieś schizy czy faktycznie ten cykl jest całkiem inny.

2 i 3dc ostry ból prawego jajnika w 14dc plamienie brązowe i śluz różowy od 19-23dc testy owu negatywne ledwo widoczne kreski testowe A dzisiaj mam 30dc i uczucie mokrosci mimo że nie mam nadal okresu A czuje jak by był. Nic mnie nie boli. No i w między czasie było dużo przytulanek.

reklama
Dziewczyny nie wiem czy ja już mam jakieś schizy czy faktycznie ten cykl jest całkiem inny.

2 i 3dc ostry ból prawego jajnika w 14dc plamienie brązowe i śluz różowy od 19-23dc testy owu negatywne ledwo widoczne kreski testowe A dzisiaj mam 30dc i uczucie mokrosci mimo że nie mam nadal okresu A czuje jak by był. Nic mnie nie boli. No i w między czasie było dużo przytulanek.
Zrob sobie moze test?

Do góry