reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja pokój, w którym było właśnie takie wszystko po roku uporządkowałam, bo teraz dziecięcy pokój tam szykujemy. Inaczej nadal byłaby graciarnia [emoji23]
Hej Dziewczyny dzień mi leci jak oszalały a id jutra zaczynam maraton nocek niestety ehhh.

W nocy znów miałam różowe na wkladce i od tamtej pory cisza. Po maratonie nocek pójdę do gina tak za 1,5 tyg. Chyba że @ się pojawi.

Hehe z tym pakowaniem to rozumiem. Ja mam pokój który czeka na remont, obecnie nie używany i mam tam niezła graciarnie :-/ wszystko co niepotrzebne tam daje. A w piwnicach niewiem kiedy porządek zrobie

Ja pokój, w którym było właśnie takie wszystko po roku uporządkowałam, bo teraz dziecięcy pokój tam szykujemy. Inaczej nadal byłaby graciarnia [emoji23]
Jest motywacja to i sprzątanie nie straszne. :)
Byłam dzisiaj w sklepiku wsiowym... Pani za kasą ma chyba ze 120 lat, mam wrażenie, że wróciłam do czasów dzieciństwa.. :D Przyjemnie tu, jednak w końcu się mnie na prawku doczekają :D

Jestem uziemiona w chałupie przez jakieś półtora tyg dopóki psy się nie przyzwyczają :)

Jest motywacja to i sprzątanie nie straszne. :)
Byłam dzisiaj w sklepiku wsiowym... Pani za kasą ma chyba ze 120 lat, mam wrażenie, że wróciłam do czasów dzieciństwa.. :D Przyjemnie tu, jednak w końcu się mnie na prawku doczekają :D

Jestem uziemiona w chałupie przez jakieś półtora tyg dopóki psy się nie przyzwyczają :)
Wiekowa niczym dąb Bartek :-)

Ale ja lubię takie klimaty, szczególnie sielskie anielskie wiejskie :-)

@MisiaJasia przykro mi.. przynajmniej ten czas wakacji dasz na wstrzymanie i doładowanie sie psychicznie i fizycznie ze wszystkim.
@MartaSx uważam że z tą matką trzeba porozmawiać bo dziecko marnuje i jego zachowanie ewidentnie jest do zgłoszenia. Ręce sie zaciśkają w kieszeni jak takie coś się widzi..
Trzymam kciuki za testujące
Ja od wczoraj mam ciche dni z mężem.. przez te jego popoludniowki A moje dni płodne i mijanie sie doprowadziło do kłótni. A ja tak nie lubie takich dni, tanich chwil, odechciewa się wszystkiego...jestem choleryczka,.wszystko musi być po mojemu, czasem lepiej się ugryźć w język niż to wszystko warte..

My wszystko pchamy do piwnicy, jeszcze trochę i nogi tam nie postawię.. Ale to chyba u każdego takie uroki piwnic.

@MisiaJasia przykro mi.. przynajmniej ten czas wakacji dasz na wstrzymanie i doładowanie sie psychicznie i fizycznie ze wszystkim.
@MartaSx uważam że z tą matką trzeba porozmawiać bo dziecko marnuje i jego zachowanie ewidentnie jest do zgłoszenia. Ręce sie zaciśkają w kieszeni jak takie coś się widzi..
Trzymam kciuki za testujące
Ja od wczoraj mam ciche dni z mężem.. przez te jego popoludniowki A moje dni płodne i mijanie sie doprowadziło do kłótni. A ja tak nie lubie takich dni, tanich chwil, odechciewa się wszystkiego...jestem choleryczka,.wszystko musi być po mojemu, czasem lepiej się ugryźć w język niż to wszystko warte..
Witaj w klubie.. ja tez uparta i chce po mojemu.. przez co z J. sie czesto klocimy.. teraz mamy sielanke ale on dosyc mocno igra z ogniem.. wiec pewnie niebawet cos sie wykluje znowu [emoji23] i znow bedzie jazda [emoji23]

Witaj w klubie.. ja tez uparta i chce po mojemu.. przez co z J. sie czesto klocimy.. teraz mamy sielanke ale on dosyc mocno igra z ogniem.. wiec pewnie niebawet cos sie wykluje znowu [emoji23] i znow bedzie jazda [emoji23]
Mój to taki jakiś strasznie spokojny, już przywykłam ale jak każda kobieta zawsze znajdę sobie pretekst do tzw. przypierdolki :D

reklama
Do góry