reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
My to raz zle bez siebie jeszcze gorzej [emoji23]
On i tak szarpie jak Reksio szynke [emoji23] nie moge na to narzekac.. chociaz.. nie wiem czy nie bardziej ja jego [emoji23][emoji23][emoji23] Jasiu mlodziutki i jak on to mowi "mlodzi dzisiaj nie jebaki" [emoji23][emoji23][emoji23] i czasem sie czuje jak taka troche gwalcicielka molestatorka [emoji23][emoji23][emoji23]
MisiaJasia tym cytatem you make my Day [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] leżę i kwicze że śmiechu

Dziewczyny 3 dzień mam tak że cały dzień nic i tylko jednorazowa akcja, dziś miałam taką długa nitke śluzu wisząca a w niej nitka cienka krwii. Moja głowa mnie nakręca że to może i plantacja?? Ale test był negatywny 3 dni temu. I w 1 ciąży tak nie miałam. Dodatkowo gdy się nachyle czuje jakby mi się macica zwijala w trabke ale to nie boli to taki dyskomfort, i czuję jakby rozpychanie tylko niewiem czy yo nie sugestia mojej głowy :-(

Dziewczyny 3 dzień mam tak że cały dzień nic i tylko jednorazowa akcja, dziś miałam taką długa nitke śluzu wisząca a w niej nitka cienka krwii. Moja głowa mnie nakręca że to może i plantacja?? Ale test był negatywny 3 dni temu. I w 1 ciąży tak nie miałam. Dodatkowo gdy się nachyle czuje jakby mi się macica zwijala w trabke ale to nie boli to taki dyskomfort, i czuję jakby rozpychanie tylko niewiem czy yo nie sugestia mojej głowy :-(
Test ciazowy to i tak dopiero za pare dni by pokazal.. hcg wytwarza sie dopiero po implantacji

Dziewczyny kiedy najwcześniej można zrobić bete żeby coś wyszło? No nie wytrzymam do terminu @ [emoji25] z drugiej strony tyle się mówi o tych mikroporonieniach [emoji33]

reklama
Laseczki test owu wykonany niestety dalej negatywny a co do bulu brzucha i do mokrości dalej to samo. Dobrze że jutro lekarza mam na 9 na monitoring to się popytam od czego te moje dolegliwości bólowe jak okresowe co się dzieje

Do góry