reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Czyli nie jest z moim organizmem tak źle, lekarz mówił, że wynik będzie pokazywał tylko naturalny progesteron ponieważ duphaston jest sztuczny czyli na nim się nie skupią. :) cieszę się, niech się rozwija :)
Tak jest, dupek nie wychodzi w wyniku badania. Więc jest całkiem spoko, niech rośnie dalej [emoji4]

Mój tez wyjeżdża i niewiem kiedy będzie wiec podchodzimy do inseminacji i w piątek odda nasienie do mrożenia zeby w owu przeprowadzić bez niego . Innej opcji już nie biorę pod uwagę bo takim sposobem to graniczy z cudem ze zajdę

Myśle, ze u mnie tez nie ma szans. Dlatego najpierw porobimy wszystkie badania i później będziemy działać już w kierunku inseminacji

Jeśli chodzi o sutki to widzę, ze Was jednak bardziej boli skóra, mnie bolą piersi w środku[emoji85] swoją droga strasznie to jest męczące

Hahahha [emoji23]

od soboty mam u siebie bratanice. Ludzie kochani padam na pysk, ale nie żeby ona była taka absorbująca, po prostu ja nie mam mocy, zasypiam na stojąco. Od wczoraj robię jej ciasto, chałwowca i końca nie widać [emoji23]

Ja mam tak samo, spałam dzisiaj do 9 i już zdążyłam do tej pory zrobić dwie drzemki[emoji85] normalnie jakby ktoś przełączał mnie z on na off[emoji23]

Kurczę, to kiedy się zobaczycie teraz? Jasne, że możesz się udzielać, co za pytanie [emoji16]

Co do sutkow to aż musiałam się obmacać żeby dobrze opisać [emoji23] mnie bolą brodawki, tak jakby mnie stary ugryzł [emoji16] jak się dotknę, natomiast bez dotykania czuje taki dyskomfort, że stanik mnie uciska na nie. A taki ból piersi od strony pach również się pojawia ale sporadycznie, bardziej go czuje jak zmęczona jestem.

Nie mam pojęcia kiedy się zobaczymy. Teraz ciagle coś mężowi wypadało i nie widzimy się już trzeci tydzień, jutro jedzie na jakieś szkolenie, później rozumiem ze wraca jeszcze na obecny projekt i później bezpośrednio do Szwecji. A w Szwecji zazwyczaj rotacje 3tyg/1 albo 6/2. Ale ze teraz dopiero ten projekt rusza z opóźnieniem, to obstawiam ze 6 tyg to minimum[emoji53]

reklama
Rose oczywiście że możesz, Wielka szkoda by była gdybyś nas porzuciła :-)

Fiddle super wieści :-)

Madziolina właśnie ja się też zastanawiam co u mnie nie tak ze te plamienia są. Ale mam nadzieję że teraz ich nie będzie :-) wiara to podstawa :-)

Do góry