reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Rose bo Ci na dupe dam [emoji23] weź przestań. Też mogę powiedzieć że w sumie jako ciężarna nie powinno mnie tu być. Bo tylko wam truje.

Myślę że zwiększona dawka dupka nie zaszkodzi.

My wróciliśmy po basenie o 16 wydygani ale młody chcial iść jeszcze na plac zabaw. Ja już nie dałam rady. Strasznie mnie zmeczyl ten basen.
Jutro wizyta u gina na 17.30 i teściowa przyjeżdża bo ma w Poznaniu lekarza i musi przenocować. Będzie mnie wkur..... Wiać.
Kupiliśmy dzis łóżeczko z olx za 50zl w ogóle stan idealny. O takie Zobacz załącznik 1007046
Mam identyczne łóżeczko [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Hej Wam [emoji6]

@RoseGold podziwiam za te rozłąki z mężem, ja sobie nie wyobrażam być sama tyle czasu, a co dopiero z dziećmi. A mąż jak znosi te rozłąki z rodziną?

@MartaSx Ty to masz talent, najpierw fajny wózek, teraz łóżeczko po taniości upolowałaś [emoji16] kompletowanie wyprawki trwa [emoji16]

A co do teściów to ja niestety jestem w tej części społeczeństwa, która ma ciezko z tesciami, w zasadzie już się przyzwyczaiłam, ale miłe to nie jest. Tym bardziej, że nigdy nic złego nie zrobiłam, a oni mają do mnie stosunek jakbym pół rodziny wybiła. Do tego hipokryci i fałszywi ludzie to są. Po ślubie to już w ogóle wszystko się zmieniło, bo do ślubu to jeszcze starali się grać fajnych ludzi. No, ale co zrobić. Takie życie [emoji849]
Za to mój mąż ma z moimi rodzicami świetny kontakt i oni są super treściami [emoji3590]

Jeśli chodzi o teściów to Wam powiem że mój m ma czarny humor. I zawsze powtarza że mam najlepszych teściów pod słońcem. Oboje nie żyją. Zmarli zanim jeszcze się poznaliśmy tak więc nawet nie wiem jacy byli [emoji854]

Jeśli chodzi o teściów to Wam powiem że mój m ma czarny humor. I zawsze powtarza że mam najlepszych teściów pod słońcem. Oboje nie żyją. Zmarli zanim jeszcze się poznaliśmy tak więc nawet nie wiem jacy byli [emoji854]
O matko, to dopiero nazywa się dystans do życia [emoji6]

Tez tak kiedyś mówiłam. Mój mąż ma tez biznes tu na miejscu, dlatego przed jego wyjazdami spędzaliśmy ze sobą 24h na dobę. I totalnie nie rozumiałam ludzi, którzy żyli osobno. Uważałam, ze żadne pieniądze tego nie rekompensują. Ale dziecko zaczęło nam chorować plus do tego wizyty u lekarzy, leczenie kosztowało kilka tysięcy miesięcznie. Przez to zaczęłam uważać, ze pieniądze są ważne na równi ze zdrowiem. Dodatkowo zaczęliśmy się kłócić, wiec podjęliśmy decyzję, ze mąż zmienia pracę. I wyszło nam to na dobre pod każdym względem.

W takiej sytuacji to zrozumiałe, chyba każdy podjął by taką decyzje. Dla zdrowia własnego dziecka jest się w stanie zrobić wszystko a rozłąka na tak długo faktycznie to pikuś przy chorobie..

Hej Wam [emoji6]

@RoseGold podziwiam za te rozłąki z mężem, ja sobie nie wyobrażam być sama tyle czasu, a co dopiero z dziećmi. A mąż jak znosi te rozłąki z rodziną?

@MartaSx Ty to masz talent, najpierw fajny wózek, teraz łóżeczko po taniości upolowałaś [emoji16] kompletowanie wyprawki trwa [emoji16]

A co do teściów to ja niestety jestem w tej części społeczeństwa, która ma ciezko z tesciami, w zasadzie już się przyzwyczaiłam, ale miłe to nie jest. Tym bardziej, że nigdy nic złego nie zrobiłam, a oni mają do mnie stosunek jakbym pół rodziny wybiła. Do tego hipokryci i fałszywi ludzie to są. Po ślubie to już w ogóle wszystko się zmieniło, bo do ślubu to jeszcze starali się grać fajnych ludzi. No, ale co zrobić. Takie życie [emoji849]
Za to mój mąż ma z moimi rodzicami świetny kontakt i oni są super treściami [emoji3590]

Co prawda my jeszcze po ślubie nie jesteśmy ale chciałam napisać, że ja mam super teściów i moi rodzice też są super teściami ale skoro mówisz, że po ślubie się zmienia to jeszcze nic nie mówię Hahaha :)

@paola425 jak się dziś czujesz?

@MartaSx super łóżeczko! Jeśli uda mi sie w końcu kiedyś zajść w ciąże też będę szukać jakiś używanych rzeczy, czasem naprawdę można kupić coś fajnego za śmieszne pieniądze :)

Co prawda my jeszcze po ślubie nie jesteśmy ale chciałam napisać, że ja mam super teściów i moi rodzice też są super teściami ale skoro mówisz, że po ślubie się zmienia to jeszcze nic nie mówię Hahaha :)

@paola425 jak się dziś czujesz?

@MartaSx super łóżeczko! Jeśli uda mi sie w końcu kiedyś zajść w ciąże też będę szukać jakiś używanych rzeczy, czasem naprawdę można kupić coś fajnego za śmieszne pieniądze :)
No nie chce Cię straszyć, ale u mnie właśnie był taki bum po ślubie. Koleżanka z pracy też tak miała, że ślub to był punkt zwrotny [emoji849]

Jak ja się czuję.. W sumie normalnie [emoji16] śluz mam, ciągle bym jadła, cycki trochę czuję, ale nie aż tak bardzo i sama nie wiem. W poprzednich dwóch cyklach starań miałam więcej "objawów". Teraz jedyne co by mogło wskazywać na ciąże to to, że naprawdę więcej jem, rano muszę zjeść śniadanie bo mam ssanie, jem słodycze, a normalnie nie jadlam ani rano, ani słodyczy. Takie coś było zawsze dzień przed @, że pożerałam wszystko co miałam pod ręką. Więc po ciuchu mam nadzieję, jutro zatestuję, chociaż jestem przekonana, że standardowo zobaczę śnieżną biel [emoji23]

No nie chce Cię straszyć, ale u mnie właśnie był taki bum po ślubie. Koleżanka z pracy też tak miała, że ślub to był punkt zwrotny [emoji849]

Jak ja się czuję.. W sumie normalnie [emoji16] śluz mam, ciągle bym jadła, cycki trochę czuję, ale nie aż tak bardzo i sama nie wiem. W poprzednich dwóch cyklach starań miałam więcej "objawów". Teraz jedyne co by mogło wskazywać na ciąże to to, że naprawdę więcej jem, rano muszę zjeść śniadanie bo mam ssanie, jem słodycze, a normalnie nie jadlam ani rano, ani słodyczy. Takie coś było zawsze dzień przed @, że pożerałam wszystko co miałam pod ręką. Więc po ciuchu mam nadzieję, jutro zatestuję, chociaż jestem przekonana, że standardowo zobaczę śnieżną biel [emoji23]

W poprzednich cyklach sobie wmawiałaś objawy tak jak ja zawsze wiec może dlatego było ich więcej a teraz pewnie będzie inaczej- tak coś czuje!![emoji4] już jutro będziesz testować? Jejku tez bym już chciała ale u mnie @ dopiero we wtorek..
Oczywiście trzymam kciuki!!!!

W poprzednich cyklach sobie wmawiałaś objawy tak jak ja zawsze wiec może dlatego było ich więcej a teraz pewnie będzie inaczej- tak coś czuje!![emoji4] już jutro będziesz testować? Jejku tez bym już chciała ale u mnie @ dopiero we wtorek..
Oczywiście trzymam kciuki!!!!
Uuu to razem testujemy we wtorek! [emoji173]
Mnie obudziła mega biegunka o 4 nad ranem, jednak później udało mi się zasnąć na chwilę jeszcze, teraz z kolei mam delikatną zgage, chyba przez pustkę w żołądku.

Po 11 mam z młodą autobus do miasta to skoczymy na basen, później obiecałam jej ruskie pierogi :)

reklama

Noo właśnie ja już też mówiłam że mam dobre przeczucia co do Ciebie [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

Do góry