Hej Wam w weekend, nareszcie wolne [emoji3059]
wczoraj padłam o 21.30, ale cały dzień poza domem, trochę mnie to wymęczyło. Do tego te emocje.. Wczorajszy dzień był jak sen. Aż się dziś bałam robić znowu test. Ale zrobiłam i kreska jest, nawet ciut mocniejsza niż wczoraj, czyli jest ok [emoji7] uff.. Głowa mnie boli jakbym kaca miała [emoji23] to chyba też z emocji [emoji849]
A o wtedy jak napiszą to pismo można zrezygnować? Bo mi mówili że to cło to nawet parę stów
My kiedyś zamówiliśmy kamerkę do monitoringu i chyba utknęła na tym cle, dostaliśmy pismo, że została zatrzymana, ale po kilku dniach była u nas. Więc nie wiem jak to jest [emoji848] w każdym razie nic nie dopłacaliśmy.
A tych tańszych rzeczy to nigdy mi nie zatrzymali [emoji6] w sumie już dawno nic tam nie zamawiałam, u mnie szał na Ali był z dwa lata temu, a potem jakoś mi przeszło.
Teraz moja znajoma tam zamówiła kilka rzeczy dla maluszka, ale ja nie jestem do końca przekonana, czy rzeczy stamtąd są dobre dla małego dziecka [emoji848] niby co w Polsce to też chińskie hmm..
Witam się ja [emoji41] jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych wszystkich przygotowań. Ale oczywiście tak zdrowo zazdroszczę.
U mnie owu dopiero za 10 dni już nie mówiąc gdzie tam testowanie.
No i chyba musiał by się stać cud żeby się udało za 1 razem.
Jeszcze chwila i też będziesz sobie przebierać w tych dziecięcych rzeczach [emoji6]
Nastaw się, że uda się za pierwszym razem to tak będzie [emoji8] ja mocno trzymam kciuki!