reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny pokażę Wam jaki miałam plan co do męża żeby go poinformować [emoji16] oczywiście się nie udało, bo jak już zobaczyłam kreskę to zapomniałam o tym [emoji23] nadrobiłam dzisiaj, mąż pojechal po pieczywo, a prezent czeka [emoji3059] torbę kupiłam u mamy ginekolog jak tylko zaczęliśmy się starać. Zobacz załącznik 1008433

Super :D tata z pewnością udźwignie[emoji846]

reklama
Dziewczyny pokażę Wam jaki miałam plan co do męża żeby go poinformować [emoji16] oczywiście się nie udało, bo jak już zobaczyłam kreskę to zapomniałam o tym [emoji23] nadrobiłam dzisiaj, mąż pojechal po pieczywo, a prezent czeka [emoji3059] torbę kupiłam u mamy ginekolog jak tylko zaczęliśmy się starać. Zobacz załącznik 1008433
Aleee! Gdzie to można kupić?

Aleee! Gdzie to można kupić?
U mamy ginekolog [emoji6]
Segregator też już mam, kupiłam razem z torbą i czekał na wyciągnięcie z szafy [emoji16]
IMG_20190810_091435.jpeg

Sposób na przesyłki z Ali jest taki, żeby kupować coś co dwa, trzy dni i jak już miną te 3-4 tygodnie, to wtedy zaczną paczki przychodzić codziennie, max co kilka dni i człowiek czuje się spełniony [emoji14] ja tak pół lipca zamawiałam i wszystko już przyszło i teraz dramat, bo już nie ma na co czekać[emoji23]
Hahaha, o tym nie pomyślałam [emoji23][emoji23][emoji23] nie podsuwaj mi takich pomysłów, bo wpadnę w zakupoholizm i mnie stary z domu wygoni [emoji23][emoji23][emoji23]

Sposób na przesyłki z Ali jest taki, żeby kupować coś co dwa, trzy dni i jak już miną te 3-4 tygodnie, to wtedy zaczną paczki przychodzić codziennie, max co kilka dni i człowiek czuje się spełniony [emoji14] ja tak pół lipca zamawiałam i wszystko już przyszło i teraz dramat, bo już nie ma na co czekać[emoji23]
Hahaha, o tym nie pomyślałam [emoji23][emoji23][emoji23] nie podsuwaj mi takich pomysłów, bo wpadnę w zakupoholizm i mnie stary z domu wygoni [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tak robiłam kiedyś, tylko potem ciężko było się połapać co jeszcze ma przyjść, bo po miesiacu to już nie pamiętałam [emoji16] nie pilnowałam terminów i potem trochę kasy przepadło jak coś nie przyszło, a na spór było za późno [emoji16]

Cudne! Fajne są takie niespodzianki ale chyba też nie wytrzymałabym nie pokazac pozytywnego testu odrazu [emoji3]

Ale czad [emoji7]

Paola ale super torba[emoji16][emoji106]

Rose dziękuję właśnie mam taką nadzieję że dziś testeł owu będzie pikny i że wieczorne przytulasy dzisiaj się złapią na owu. Choć przyznam że wczoraj poszłam spać smutna bo mnie wieczorem zaczęła się jakby macica napinac i tak się wystraszylam że @ mnie zaleje a to dop 11 dc był ale na szczęście to "stawianie się" macicy przeszło a @ nie ma [emoji16]

Toscie mnie zaskoczyly z tymi aukcja i ukrytymi to ja nawet nie wiedziałam że można takie kombinacje alpejskie [emoji23]

reklama
Do góry