reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja to wczoraj padlam o 21 wykonczona juz tymi nerwami..
O 5 sie obudzilam i tak sie kulam pod koldrą.. brzuch mnie boli jak by miala zaraz @ mnie zalac.. im blizej @ tym bardziej jestem pewna ze przyjdzie.. i bardziej chce przyspieszyc czas.. ehh

Ja to wczoraj padlam o 21 wykonczona juz tymi nerwami..
O 5 sie obudzilam i tak sie kulam pod koldrą.. brzuch mnie boli jak by miala zaraz @ mnie zalac.. im blizej @ tym bardziej jestem pewna ze przyjdzie.. i bardziej chce przyspieszyc czas.. ehh
Ja dziś też już nie śpię. Idę na wizytę na 13.40 i jak zwykle już na dupie usiedzieć od rana nie mogę i łapię stres.

Czyli dwie poddenerwowane jestesmy [emoji16] ale ja zwalam na PMS.. im blizej @ tym bardziej sie denerwuje..
Ahh bo z tym okresem to zawsze coś nie tak, jedne się denerwują jak przychodzi, a kolejne płaczą że strachu kiedy go nie ma [emoji16] ale sytuację masz teraz mocno obciążającą psychicznie, więc wcale się nie dziwię, że się denerwujesz.

Cześć dziewczyny, ja też już nie śpię. Mało tego już w pracy jestem. Pogoda taka, że psa żal wypuścić [emoji53] byle do weekendu, jeszcze tylko 2 dni [emoji16]

Cześć dziewczyny, ja też już nie śpię. Mało tego już w pracy jestem. Pogoda taka, że psa żal wypuścić [emoji53] byle do weekendu, jeszcze tylko 2 dni [emoji16]
Kto ma weekend ten ma weekend.. u mnie pracujacy :( wolne dzis i jutro.. z czego dzis ide do szkoly na dywanik do pana od matmy syna mlodszego.. ale juz sie nastawilam ze bedzie mial kibel.. w cuda nie wierze.. [emoji23] jednak isc musze..

Ahh bo z tym okresem to zawsze coś nie tak, jedne się denerwują jak przychodzi, a kolejne płaczą że strachu kiedy go nie ma [emoji16] ale sytuację masz teraz mocno obciążającą psychicznie, więc wcale się nie dziwię, że się denerwujesz.
Oj mam mieszane uczucia co raz bardziej.. rozdarta miedzy tym czego chce a Ty co by bylo lepsze.. niech juz los sam decyduje.. ja sie dostosuje do wszystkiego..

reklama
Do góry