reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Trzymam kciuki [emoji3531]
Dzień dobry laski :) Z tymi testami owu to widzę wszystkie mają problem. U mnie też wcześniej w sumie żaden nie kwalifikował się na pozytywny, przy stymulowanym cyklu gdzie owu byla bo udało się zajść, testy nic nie pokazały. Także bądź tu mądry człowieku [emoji1787] ja wczoraj miałam 21dc i wg testów owu byłam 6 dni po owulacji. I koło godziny 21 przez kilka minut miałam takie kłucie w brzuchu po prawej stronie jakby ktoś mi szpilki wbijał [emoji23] aż mąż się śmiał, że może ktoś na mnie voo doo stosuje [emoji23] w ciągu dnia też kilka razy tak było ale nie miałam czasu się na tym skupiać. :) W każdym razie zobaczymy za tydzień, półtora co tam wyszło czy nie wyszło :)

reklama
Wczoraj były przytulanki dziś już też były dziś jeszcze będą i jutro też będą tak że moooocno trzymam kciuki a potem 17 do gin
W takim razie ja też trzymam kciuki za udany cykl i za wizytę u ginekologa :)

Dzień dobry laski :) Z tymi testami owu to widzę wszystkie mają problem. U mnie też wcześniej w sumie żaden nie kwalifikował się na pozytywny, przy stymulowanym cyklu gdzie owu byla bo udało się zajść, testy nic nie pokazały. Także bądź tu mądry człowieku [emoji1787] ja wczoraj miałam 21dc i wg testów owu byłam 6 dni po owulacji. I koło godziny 21 przez kilka minut miałam takie kłucie w brzuchu po prawej stronie jakby ktoś mi szpilki wbijał [emoji23] aż mąż się śmiał, że może ktoś na mnie voo doo stosuje [emoji23] w ciągu dnia też kilka razy tak było ale nie miałam czasu się na tym skupiać. :) W każdym razie zobaczymy za tydzień, półtora co tam wyszło czy nie wyszło :)
Po prostu, gdyby nam się nudziło, to testy sprawiają, że mamy nad czym intensywnie myśleć :p

13 dc Zobacz załącznik 1019002
Albo. Jestem przed albo już po ale z tego że przez 2 dni bardzo bardzo kul mnie jajniki że nie raz nie mogłam. Siedzieć a potem. Bolało mnie. Trochę podbrzusze mogę wnioskować że po ale to zobaczę na dniach bo za późno. Kupiłam te owulacyjn3 testy
Jest pozytywny, owulacja w 24 do 36 godz [emoji6] trzymam kciuki za owocne starania [emoji110]
Jej, coś tam się może dzieje [emoji3059] trzymam kciuki za piękny teścik za tydzień [emoji3590]
Hej hej witam się. Ja już małego odstawilam i już po badaniu żelaza. Siedzę i pije kawkę. Miłego dnia [emoji7]
Ja dziś poszalałam i do 9 spałam, teraz śniadanie i potem koło południa się zbieram się do znajomej zobaczyć jej maleństwo, które ma już prawie miesiąc [emoji16]

Ja też już po śniadaniu, musiałam lecieć do media ekspert, bo złożyliśmy się z rodzeństwem na prezent dla rodziców, mają 30tą rocznicę ślubu plus mama ma 50te urodziny. Mama dostanie zegarek Tommiego A tata coś bąkał o kamerce do auta. I mój brat zamówił przez neta całe szczęście pobraniowo, tydzień temu i do tej pory nie przyszła. Więc poszłam i kupiłam na miejscu. :)

Ja walczę z projektem na studia, bo mam do poprawki. Nic nie idzie, bo na moim komputerze (a raczej przez jego system operacyjny) wersja studencka programu, który jest mi potrzebny, jest jedynie z roku 2015[emoji24] przez to nie umem się z tym programem dogadać i nikt nie jest mi w stanie pomoc, bo na Windowsie moje pliki otwierają się jako nieedytowalne. I dupa blada... tak bardzo nienawidzę studiów, co mnie pokusiło...?

Ja nie myślę o studiach będę operowala firma taty która w pewnym momencie będzie moja
Ja walczę z projektem na studia, bo mam do poprawki. Nic nie idzie, bo na moim komputerze (a raczej przez jego system operacyjny) wersja studencka programu, który jest mi potrzebny, jest jedynie z roku 2015[emoji24] przez to nie umem się z tym programem dogadać i nikt nie jest mi w stanie pomoc, bo na Windowsie moje pliki otwierają się jako nieedytowalne. I dupa blada... tak bardzo nienawidzę studiów, co mnie pokusiło...?

reklama
Ale będę miał technika. Ekonomiste który i tak. Mi. Otworzy w razie co furtki plus certyfikaty z praktyk i różne tego typu kwalifikacje [emoji39][emoji39]

Do góry