reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny poradzcie :
Jutro mam 24 dzień po odstawieniu @ dalej brak.
W pon będzie równe 4 tyg - 28 dzień, chce wtedy zrobić test ( myślicie że będzie wiarygodny)??
I jeśli wyjdzie negatyw, to chcę poczekać jeszcze tydzień ( wtedy będzie 5 tyg od odstawienia) i iść do gina po coś na wywołanie.
Czy to ma sens czy panikuje i powinnam jeszcze czekać?
Wiecie może histeryzuje bo boję się że marnuje czas. A nic nie czuję jakby miało się zanosi na @

reklama
Dziewczyny poradzcie :
W pon będzie równe 4 tyg - 28 dzień, chce wtedy zrobić test ( myślicie że będzie wiarygodny)??
I jeśli wyjdzie negatyw, to chcę poczekać jeszcze tydzień ( wtedy będzie 5 tyg od odstawienia) i iść do gina po coś na wywołanie.
Wiecie może histeryzuje bo boję się że marnuje czas. A nic nie czuję jakby miało się zanosi na @
Ja w drugiej ciazy bylam u gin 2 tygodnie po terminie @. Testy domowe byly negatywne, beta negatywna na usg nie bylo nic. Dopiero 3 tygodnie pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy 6t4d a to bylo juz 8t4d ;)

Ja w drugiej ciazy bylam u gin 2 tygodnie po terminie @. Testy domowe byly negatywne, beta negatywna na usg nie bylo nic. Dopiero 3 tygodnie pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy 6t4d a to bylo juz 8t4d ;)
Tylko ze ja właśnie bez @ wgl od odstawienia ( tzn ost @ miałam jakieś 10 mcy temu zanim przeszłam na azalie).
No test w sumie trochę na ślepo zrobię. Bo wgl niewiem czy po odstawieniu była owu czy nie ale wiem że dr będzie pytał o test.

O Chryste.. to ja nie wiem w ogole jak to traktowac.. to dla mnie jakas abstrakcja totalna [emoji849]
Tylko ze ja właśnie bez @ wgl od odstawienia ( tzn ost @ miałam jakieś 10 mcy temu zanim przeszłam na azalie).
No test w sumie trochę na ślepo zrobię. Bo wgl niewiem czy po odstawieniu była owu czy nie ale wiem że dr będzie pytał o test.

O Chryste.. to ja nie wiem w ogole jak to traktowac.. to dla mnie jakas abstrakcja totalna [emoji849]
Misia Jasia ja sama właśnie niewiem jak to traktować [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Chodzi mi o to czy jeśli pójdę do lekarza po 5 tyg od odstawienia że jeszcze nie dostałam i po coś na wywołanie to uważacie że będzie to histeria?

Misia Jasia ja sama właśnie niewiem jak to traktować [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Chodzi mi o to czy jeśli pójdę do lekarza po 5 tyg od odstawienia że jeszcze nie dostałam i po coś na wywołanie to uważacie że będzie to histeria?
Ja bym kontrolnie poszła i powiedziala ze nic sie nie dzieje.. i zapytala.. czy to w granicach normy czy nie i ewentualnie co dalej..

Dziewczyny poradzcie :
Test możesz zrobić, ale w razie negatywu poczekać i tak jeszcze do konsultacji z lekarzem. Bo jeżeli była owu i zaskoczyło, to ciężko powiedzieć kiedy była dokładnie i czy test już powinien wykryć, czy nie, no bo w zasadzie nie ma jak tego wyliczyć.

reklama
Test możesz zrobić, ale w razie negatywu poczekać i tak jeszcze do konsultacji z lekarzem. Bo jeżeli była owu i zaskoczyło, to ciężko powiedzieć kiedy była dokładnie i czy test już powinien wykryć, czy nie, no bo w zasadzie nie ma jak tego wyliczyć.
Właśnie o to mi chodzi ze nawet jak wystąpiła jakąś spontaniczna owu to tak jak piszesz nawet niewiem jak to wyliczyć.
To myślisz że przed samą wizyta zrobić jeszcze kolejny test?

Do góry