fiddlee
Fanka BB :)
Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też z chodziłam z czarnych ale samaZ prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalejZobacz załącznik 1023457
Witaj [emoji16] przycupnij [emoji16]Przycupnę tutaj u was, bo właśnie się dowiedziałam, że muszę odłożyć starania o kolejne 3 miesiąceJuż odliczałam dni do października, kiedy mieliśmy zacząć, a wyszło na to, że przez urlop w ciepłych krajach w październiku i lekach przeciw malarii, które będę musiała brać, musimy dalej czekać.
Ja wiem, że to już blisko i żadna różnica w kontekście długich starań, ale od kiedy zdiagnozowano u mnie PCOS to strasznie boje się tego, że nie będę w stanie zajść w ciążę i ten temat strasznie mnie stresuje![]()
Dobra sama siebie cytuję ale co tam, z tego co zrozumiałam jestem zaszczepiona a obecnie nie jestem chora. Czyli wszystko superDziewczyny a jak te badania? Co z tym WZW typu B? To znaczy że jestem zaszczepiona czy że obecnie choruje? Zobacz załącznik 1023483
Ja wczoraj z czerwonych zaczęłam przechodzić do blondu, ale u mnie fryzjerka zadecydowała o rozjaśnianiu stopniowo pasemkami.Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalejZobacz załącznik 1023457
Zapraszamy do nas! Ile się już staracie?Przycupnę tutaj u was, bo właśnie się dowiedziałam, że muszę odłożyć starania o kolejne 3 miesiąceJuż odliczałam dni do października, kiedy mieliśmy zacząć, a wyszło na to, że przez urlop w ciepłych krajach w październiku i lekach przeciw malarii, które będę musiała brać, musimy dalej czekać.
Ja wiem, że to już blisko i żadna różnica w kontekście długich starań, ale od kiedy zdiagnozowano u mnie PCOS to strasznie boje się tego, że nie będę w stanie zajść w ciążę i ten temat strasznie mnie stresuje![]()
Jutro robisz glukozę? No to chyba już nie bardzo coś słodkiego, bo trzeba się ileś godzin wstrzymać od cukruJa też z chodziłam z czarnych ale sama
Słuchajcie ile się czeka na wyniki obciążenia glukoza?
Coś słodkiego bym zjadła masakra. A zimno, ciemno i pada [emoji24]
Mi się od dawna nie pokazują [emoji849] już się przyzwyczaiłamWam też nie pokazują się powiadomienia? Jak wchodzę w powiadomienia, to pokazuje mi się, że ostatnio napisała coś Nikolka o 15.
@MamaM123 @Isasza4444 jak tam @? Coś się pojawiło, rozkręciło?