reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalej ;)
1568731378279.jpeg

reklama
Przycupnę tutaj u was, bo właśnie się dowiedziałam, że muszę odłożyć starania o kolejne 3 miesiące :( Już odliczałam dni do października, kiedy mieliśmy zacząć, a wyszło na to, że przez urlop w ciepłych krajach w październiku i lekach przeciw malarii, które będę musiała brać, musimy dalej czekać.
Ja wiem, że to już blisko i żadna różnica w kontekście długich starań, ale od kiedy zdiagnozowano u mnie PCOS to strasznie boje się tego, że nie będę w stanie zajść w ciążę i ten temat strasznie mnie stresuje :(

Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalej ;) Zobacz załącznik 1023457
Ja też z chodziłam z czarnych ale sama

Słuchajcie ile się czeka na wyniki obciążenia glukoza?

Coś słodkiego bym zjadła masakra. A zimno, ciemno i pada [emoji24]

Przycupnę tutaj u was, bo właśnie się dowiedziałam, że muszę odłożyć starania o kolejne 3 miesiące :( Już odliczałam dni do października, kiedy mieliśmy zacząć, a wyszło na to, że przez urlop w ciepłych krajach w październiku i lekach przeciw malarii, które będę musiała brać, musimy dalej czekać.
Ja wiem, że to już blisko i żadna różnica w kontekście długich starań, ale od kiedy zdiagnozowano u mnie PCOS to strasznie boje się tego, że nie będę w stanie zajść w ciążę i ten temat strasznie mnie stresuje :(
Witaj [emoji16] przycupnij [emoji16]

Nie martw się ja mam pcos i wygrana walkę o synka, teraz rozpoczęłam starania o drugiego bobaska i wierzę że się uda, raz się udało [emoji16]

Ja się na wynikach kompletnie nie znam [emoji23][emoji87]
Jutro rano zaprowadze małego do szkoły i pójdę na krew, mocz i na obciążenie glukoza

Z prawie czarnych dzisiaj wyszło prawie rude [emoji28] nie meczyłam włosów dodatkowo, pochodzę chwilę z takimi i będziemy rozjaśnić dalej ;) Zobacz załącznik 1023457
Ja wczoraj z czerwonych zaczęłam przechodzić do blondu, ale u mnie fryzjerka zadecydowała o rozjaśnianiu stopniowo pasemkami.

Zapraszamy do nas! Ile się już staracie?
Dla pocieszenia napiszę, że znam mnóstwo kobiet, które przy PCOS zaszły w ciąże :) Ważne, że wiesz, co CI dolega i po chwilowej przerwie będziecie mogli zacząć dalej starania i z lekami i pod obserwacją lekarzy na pewno się uda.

Ja też z chodziłam z czarnych ale sama

Słuchajcie ile się czeka na wyniki obciążenia glukoza?

Coś słodkiego bym zjadła masakra. A zimno, ciemno i pada [emoji24]
Jutro robisz glukozę? No to chyba już nie bardzo coś słodkiego, bo trzeba się ileś godzin wstrzymać od cukru

reklama
Do góry