reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziękuję kochana ale myśmy zrezygnowali. Dostałam clo wszystkie potrzebne leki ale nie biorę bo po prostu są mi nie potrzebne. Lekarze mówią że macica już jest słaba i każda kolejna ciąża ma co raz większe ryzyko że się nie utrzyma a ja nie chcę juz przez to przechodzić.

Kiedyś pisałam że jeśli stracę 4 ciąże to odpuszczam i też tak zrobiłam.
Jestem w pierwszym cyklu po poronieniu dzisiaj 35dc i czekam na miesiączkę a 26dc miałam kilka nitek krwi w sluzie i nie wiem o to mogło oznaczyć i raczej nie chce wiedzieć.
Kurcze ale jakaś przyczyną musi być ze macica jest slaba. Jesteś bardzo młoda osoba wszystko przed Tobą.
@MartaSx: a tak z innej beczki masz bardzo ładny brzuszek.
Ciraz ciężej mi z nim [emoji23]
Ja moze nie seriale, ale popołudniami i wieczorami gram nałogowo z mama w gry planszowe :D jednak gdybym mieszkała sama, to tez na pewno bym oglądała wszystkie trudne sprawy jak leci [emoji14]

A czemu tak piszesz? Na pewno uda Ci sie zajść w ciażę

Jak napisałaś o kanapce z pasztetem, to zrozumiałam, ze tez potrzebuje zjeść taka kanapkę [emoji14]

Profilowe zmieniłam z tydzien temu albo wiecej :D
To mi to Twoje zdjęcie jakoś umknęło. A jedz na zdrowie ja jeszcze ketchup nawalilam [emoji23]

O matko, dopiero dotarłam do domu. Po wizycie byliśmy jeszcze u znajomych [emoji6]

Z maluszkiem wszystko ok, rusza się i to jest najpiękniejsze, co w życiu widziałam [emoji7] już taki mały człowieczek, ma rączki, nóżki, no wszystko żeby wyglądać jak człowiek [emoji16] serduszko 178, lekarz mówił, że ok. No i ma już 2,8 cm [emoji3590] na zdjęciu tak korzystnie nie wypadło, ale na usg na żywo to jest boskie [emoji3059]
Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]
IMG_20190917_213329.jpeg

Aha, no i jest teraz już 2 dni młodsza niż z om, więc po prostu będę liczyć z om i jutro zaczynam 11 tydzień [emoji3590]

O matko, dopiero dotarłam do domu. Po wizycie byliśmy jeszcze u znajomych [emoji6]

Z maluszkiem wszystko ok, rusza się i to jest najpiękniejsze, co w życiu widziałam [emoji7] już taki mały człowieczek, ma rączki, nóżki, no wszystko żeby wyglądać jak człowiek [emoji16] serduszko 178, lekarz mówił, że ok. No i ma już 2,8 cm [emoji3590] na zdjęciu tak korzystnie nie wypadło, ale na usg na żywo to jest boskie [emoji3059]
Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]Zobacz załącznik 1023574
Aha, no i jest teraz już 2 dni młodsza niż z om, więc po prostu będę liczyć z om i jutro zaczynam 11 tydzień [emoji3590]

Ale maleńka kruszynka, niech zdrowo rośnie!!!!

Następna wizyta 08.10, to będą prenatalne. Mam zrobić tydzień wcześniej pappa [emoji6]Zobacz załącznik 1023574

Cudnie! Super wieści [emoji7] ja dziś właśnie tez umówiłam się na prenatalne i pappa i tez mam 8.10, ale fajnie [emoji3]

Dziękuję kochana ale myśmy zrezygnowali. Dostałam clo wszystkie potrzebne leki ale nie biorę bo po prostu są mi nie potrzebne. Lekarze mówią że macica już jest słaba i każda kolejna ciąża ma co raz większe ryzyko że się nie utrzyma a ja nie chcę juz przez to przechodzić.

Kiedyś pisałam że jeśli stracę 4 ciąże to odpuszczam i też tak zrobiłam.
Jestem w pierwszym cyklu po poronieniu dzisiaj 35dc i czekam na miesiączkę a 26dc miałam kilka nitek krwi w sluzie i nie wiem o to mogło oznaczyć i raczej nie chce wiedzieć.
Pamiętam jak dołączyłam i byłaś jedną z aktywnie udzielających się dziewczyn, które miały za sobą to co ja.. Trzymam kciuki za wasze szczęście, czy w staraniach czy w innych marzeniach które z pewnością macie. Jesteś naprawdę dzielna i silna. Tęsknimy tu za tobą :)

Powiem wam ale dziwne jedna pierś jest wielka nabrzmiala i. Meeega bolaca a druga wgl taka sama jak zawsze ale. Mega swędzi [emoji23][emoji23]

reklama
Kurcze ale jakaś przyczyną musi być ze macica jest slaba. Jesteś bardzo młoda osoba wszystko przed Tobą. Ciraz ciężej mi z nim [emoji23]To mi to Twoje zdjęcie jakoś umknęło. A jedz na zdrowie ja jeszcze ketchup nawalilam [emoji23]
Macica się robi co raz słabsza z powodu ciąży. To już moja 4 ciąża której nie donosilam.

Bardzo pragnęłam mieć dziecka ale zdrowie jest ważniejsze. Dla mnie każda utracona ciąża jest ryzykiem.

Wiem że w końcu by się udało ale to jest naprawdę nie na moje nerwy stres ból łzy nie przespane noce.

A co do brzuszka to pewnie cię nie pociesze ale będzie pewnie jeszcze większy za nim donosisz do końca.

Ja za parę dni zostanę 4 raz ciocia.

Do góry