reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny tak z innej beczki. Co myślicie by zrobić w kuchni i w salonie na jednej ścianie ścianę 3D?
Kwestia jak duża ściana, jaki wzór, czy planujesz tam jakieś meble itd. No i najważniejsze - upodobania, jeśli Tobie się podoba to pewnie, że robić [emoji16] Co konkretnie masz na myśli mówiąc 3d?
Możesz przejść na Prenatal Duo teraz [emoji6] ma bardzo bogaty skład, tylko cenowo dość wysoko wychodzi, mi najtaniej udało się znaleźć w aptece DOZ, ale z rezerwacją przez neta, bo wtedy jest ok 15 zł taniej wychodzi na opakowaniu tych witamin.
Patrzyłam na to tylko on ma strasznie dużo żelaza (60 mg) i trochę się boję, że skoro mam teraz w normie to czy mi nie podskoczy za bardzo [emoji849]

reklama
Kwestia jak duża ściana, jaki wzór, czy planujesz tam jakieś meble itd. No i najważniejsze - upodobania, jeśli Tobie się podoba to pewnie, że robić [emoji16] Co konkretnie masz na myśli mówiąc 3d?Patrzyłam na to tylko on ma strasznie dużo żelaza (60 mg) i trochę się boję, że skoro mam teraz w normie to czy mi nie podskoczy za bardzo [emoji849]
Pamiętaj, że w ciąży potrzebujesz więcej żelaza, bo masz w sobie 50% więcej krwi, bo musisz naprodukować tyle, żeby wystarczyło dla Ciebie i dla maluszka. Ja miałam żelazo również w normie, przyjmowałam prenatal i morfologia idealna przez całą ciążę.

Właśnie był u mnie pan z zusu na kontroli. Byłam w domu. Wzial nr telefonu pdchaczyl ze jestem. I jakby mnie kiedyś nie zastał to będzie dzwonił

Pamiętaj, że w ciąży potrzebujesz więcej żelaza, bo masz w sobie 50% więcej krwi, bo musisz naprodukować tyle, żeby wystarczyło dla Ciebie i dla maluszka. Ja miałam żelazo również w normie, przyjmowałam prenatal i morfologia idealna przez całą ciążę.
To może spróbuję przez miesiąc, a jakby skoczyło za bardzo to zmienię [emoji848]
Właśnie był u mnie pan z zusu na kontroli. Byłam w domu. Wzial nr telefonu pdchaczyl ze jestem. I jakby mnie kiedyś nie zastał to będzie dzwonił
O kurczę, czyli to jednak norma, że sprawdzają. W takim razie muszę się spodziewać gości [emoji16]

Żartujesz??? W szoku jestem. A kasę już dali?
To może spróbuję przez miesiąc, a jakby skoczyło za bardzo to zmienię [emoji848]O kurczę, czyli to jednak norma, że sprawdzają. W takim razie muszę się spodziewać gości [emoji16]
Laza mendy. No dziś maja mi przelać pewnie dlatego przyszli bo jakby mnie nie było to wstrzymuja kasę i znów 3 miesiace czekania

reklama
Brzuch mnie wgl nie boli swedzonca pierś dała spokój na razie a druga boli już mniej niż ostatnio chociaż mogę się dotknąć [emoji23] że mnie leci krem ciekawe czy @ w tym miesiącu przyjdzie

Do góry