reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja też lubię męskie zawody, sama taki uprawiam;) zawsze marzyłam o pracy w banku a po dwóch latach w tej instytucji myślałam że oszaleję. No i teraz robię to
Zobacz załącznik 975780
Oooo.. to tez chcialam.. ale jakos potem pomyslalam ze piatki świątki.. praca do pozna albo skrajnie wczesnie.. i dopuscilam.. przy dzieciach tak nie moge..

reklama
Kochana to wracaj do zdrowka. A mimo że się rozkłada to sprawdzaj owu testami i jak dasz radę to Przytulanki i może się uda tym razem.

Daj znać co u lekarza.
Byłam dziś na krwi... Chce zobaczyć czy CRP nie wzrosło... rok temu jak miałam takie dolegliwości trafiłam do szpitala z CRP przekroczonym o 360...

Badalam również toksoplazmoze igg i igm bo mój gin mi kazał... martwię się wynikami [emoji24]

Pewnie są, ale z mężem stwierdziliśmy, że jak kuba bogu tak bóg kubie i będę na l4 dopóki się nie uda :D Nie mam zamiaru się z nimi użerać.

E, Goleniów to moje rejony, ja z kolei od liceum uczyłam się w ZS :p

I pewnie, z tym L4, popieram jak najbardziej :D w końcu się z tym liczyli[emoji23]

Ja nie ukrywam, że tęsknię za Szczeciniem, szczególnie, że codziennie muszę do niego dojeżdżać[emoji24] ale mąż nawet nie chce słyszeć o przeprowadzce

kurczę, też się rozpędziłam z tymi testami owu, a dzisiaj patrzę, że mi się skończyły! muszę gnać do sklepu [emoji14] ale przez 3 dni i z każdym dniem jest znaczna różnica w kolorze kresek, jaram się bo dopiero drugi raz tak mam :D

Dziekuję za polecenie herbatki z bratka, nie pamiętam, która była taka kochana i podrzuciła. Mega pomaga, już mogę mówić i normalnie przełykać, gorączka jeszcze jest ale już znośna :p
Bardzo się cieszę, że bratek zadziałał [emoji4] w moim domu zagościł na stale, odkąd przekonałam się o jego skuteczności

Byłam dziś na krwi... Chce zobaczyć czy CRP nie wzrosło... rok temu jak miałam takie dolegliwości trafiłam do szpitala z CRP przekroczonym o 360...

Badalam również toksoplazmoze igg i igm bo mój gin mi kazał... martwię się wynikami [emoji24]
Bedzie dobrze. Ja jak poszlam pierwszy raz do krwiodawstwa to tez panikowalam.. bo tyle badan.. i takie powazne.. hiv.. zoltaczka.. kiła.. bylam przerazona ze cos wyjdzie.. choc wiedzialam ze nie mam powodu do obaw.. ajj ta psychika :)

Wiem że łatwo mi się mówi ale nie martw się na zapas. Teraz medycyna idzie tak do przodu że na wszystko można pomóc. Napewno będzie wszystko w porządku kochana.

Tak na marginesie to ja od 13 miesięcy wogule nie choruje,nie brałam żadnych antybiotyków nic kompletnie nic. Kiedyś to 3 razy w roku byłam chora non stop antybiotyki syropy krople. Teraz na szczęście mam spokój.

Możliwe że się przesunie... Bo dopadła mnie jakaś choroba. 2 dzień wymioty i oslabniecia... dziś mam wolne w pracy idę do lekarza [emoji25]

Nie wiem dlaczego ale jakoś męczy mnie myśl że ten cykl jest bezowulacyjny...

Jeśli coś Cię dopadło to faktycznie owu może się przesunąć.
Życzę żebyś szybko wyzdrowiała :)

reklama
Do góry