młoda1994
Fanka BB :)
Nie martw się ja też nie. Nawet się za to nie zabieram bo to czarna magia dla mnie.
Ja nie umiem szyjki badać :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie umiem szyjki badać :/
Dla mnie tez byla czarna magia.. ale jak pierwszy raz poczulam ją tu przed wylotem ze tak to ujme to az wielkie oczy zrobilam ze jest tak blisko [emoji23] od tego czasu doznalam olnienia w tym jaka jest roznica.. ja proponuje zaczac sprawdzac tuz przed okresem bo jest twarda i nisko.. i ja to sie smieje ze to taki penisek w pochwie ;P stad wiem ze szyjka to szyjka [emoji23]Nie martw się ja też nie. Nawet się za to nie zabieram bo to czarna magia dla mnie.
[emoji23][emoji23] ja jednak wolę zostać przy mierzeniu temp pod językiem i przy testach owu. Mam nadzieję że temp mi pokaże czy owuluje czy nie. Póki co czekam na @ albo na 2 kreskiDla mnie tez byla czarna magia.. ale jak pierwszy raz poczulam ją tu przed wylotem ze tak to ujme to az wielkie oczy zrobilam ze jest tak blisko [emoji23] od tego czasu doznalam olnienia w tym jaka jest roznica.. ja proponuje zaczac sprawdzac tuz przed okresem bo jest twarda i nisko.. i ja to sie smieje ze to taki penisek w pochwie ;P stad wiem ze szyjka to szyjka [emoji23]
No wygląda na pozytyw bo dwie kreski tego samego koloru są. Jeżeli faktycznie dopiero będzie owu to musisz się liczyć z tym że @ się przesunie w tym cyklu. Bo przy 30 dniowych cyklach owu mniej więcej jest między 15-18dcKochane moje... ciągle tu jestem i Was śledzę.
Siedzę sobie w domu i coś od kilku dni kłuje mnie jajnik. Poprzednie testy przestałam robić w 17 dc bo dowiedziałam się o tej cholernej Toksoplazmozie.
Znalazłam kilka testów owu i mówię A zrobię. No i moim zdaniem to pozytyw... A dziś 22dc/30 ja naprawdę nic z tego nie rozumie [emoji33]
Co myślicie? Zobacz załącznik 978120
Kochane moje... ciągle tu jestem i Was śledzę.
Siedzę sobie w domu i coś od kilku dni kłuje mnie jajnik. Poprzednie testy przestałam robić w 17 dc bo dowiedziałam się o tej cholernej Toksoplazmozie.
Znalazłam kilka testów owu i mówię A zrobię. No i moim zdaniem to pozytyw... A dziś 22dc/30 ja naprawdę nic z tego nie rozumie [emoji33]
Co myślicie? Zobacz załącznik 978120
Zwykle mam cykle 30 dniowe. Ja Tu się powoli doszukuje objawów na @ A nie na owulke [emoji33]A ilu dniowe masz cykle? Może zrób test ciążowy? Jestem na jednej grupie fb staraczek i wiem, ze tam niektóre robiły sobie testy owulacyjne dla beki i jak wychodziły im pozytywne, to okazywało się, ze to ciąża. Ale wiem, ze nie każdej się to sprawdziło.
Zwykle mam cykle 30 dniowe. Ja Tu się powoli doszukuje objawów na @ A nie na owulke [emoji33]
Dlatego w tym cyklu @ może mi się spóźnic o cały tydzień [emoji33]No wygląda na pozytyw bo dwie kreski tego samego koloru są. Jeżeli faktycznie dopiero będzie owu to musisz się liczyć z tym że @ się przesunie w tym cyklu. Bo przy 30 dniowych cyklach owu mniej więcej jest między 15-18dc