reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No przyznam że dla Mnie to jest dziwne. Ja też jednak poczekam z testowaniem. Już tyle czekam to ten tydzień poczekam. Im.pozniej zrobię test a @ Nie będzie to test wyjdzie wiarygodny
Ja to przywyklam do tych plamien moich.. znam kolejnosc dzialania o tego sie trzymam.. ale ten cykl dziwny bardzo.. jednak jak psychika potrafi wplywac na fizycznosc jest niepojęte.. biegam co chwile do wc i sprawdzam czy cos sie dzieje.. to jakas paranoja juz.. :(

reklama
Doskonale Cię rozumiem.

Ja tak miałam w poprzednim cyklu i okres przyszedł na 38dc

A ten obecny cykl dzisiaj 31dc i dziwny jest strasznie. Czekam jeszcze tydzień jeśli nie będzie miesiączki to w środę rano za tydzień zrobię test i zobaczymy.

Witajcie dziewczyny, u mnie szaro buro, trudno wstać, głowa cmi od tej pogody muszę zaraz słaba kawka się poratowac.

Misia Jasia doskonale rozumiem, ja mam to samo wczoraj trochę tego różu na papierze i wkladce ok 14 i id tamtej pory nic cisza, nawet brzuch nie boli. A co idę do wc to sprawdzam.

Dzień dobry. I u mnie szaro, buro i deszczowo, ale forma ok, nawet sobie kupilam super kubek. Zaraz wypije w niej kawkę :)
Miłego poranka. I widzę co u niektórych spacerek sił wiec kawka do pionu was postawi.

Załączniki

• 20190528_081105.jpg
    20190528_081105.jpg
    684,7 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Dzień dobry wszystkim. U nas szarawo. Ja pilna uczennica znowu opuściłam pierwsze zajęcia, teraz jadę na 45min i znowu uciekam tym razem z dzieckiem do lekarza. I później planuje wrócić jeszcze na 3h[emoji85] ot taki ambitny plan

Do góry